|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το ψαρακι ψοφησε...μονο μια δοση απο την αντιβιοση εβαλα,λογικα δε θα συνεχισω...εδω θεσσαλονικη υπαρχει καποιο μαγαζι που να εχει cyrtocara moori?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα τα βρεις στο πετ σοπ''αζορες''. |
|
|||
|
|||
![]()
ok thanks
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρόσφατα είχα παρόμοιο πρόβλημα και με αυτή την θεραπεία είμαι σχεδόν σίγουρος (μιας και με τις βακτηριακές μολύνσεις τέτοιου τύπου ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος). |
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες αλατι,ποσο στις 10 μερες? και ποσο melafix?αλλαγες νερου κανω μια φορα τη βδομαδα το 30%...πιο συχνες και απο μια φορα τη βδομαδα?ευχαριστω....παντως κατι μου λεει οτι μαλλον χτυπηθηκε σε διαμαχη γιατι αρκετες φορες ειχα δει τα δελφινακια να εχουν ομηρικες μαχες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μελαφίξ 5ml / 40 λίτρα Αλλαγές νερού 40-50% κάθε 2 ημέρες Λίγο αναλυτικότερα... Κάθε μέρα θα προσθέτεις μελαφίξ ανάλογα με τις οδηγίες. Σε κάθε αλλαγή θα συμπληρώνεις το αλάτι που χάθηκε κατά την αλλαγή. Στις αλλαγές νερού, μεγάλη προσοχή στην θερμοκρασία για να μην στρεσάρεις τα ψάρια σου. |
|
|||
|
|||
![]()
ok ευχαριστω για τις πληροφοριες....να σαι καλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mικρα Cyrtocara moori | Nik25 | Malawi | 5 | 18-09-07 14:45 |
Cyrtocara moori αρρωστο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 11:50 |
Σημερα το βραδυ γεννησαν τα cyrtocara moori μου! | Nik25 | Malawi | 4 | 27-04-07 01:04 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Τι παιζει με τα cyrtocara moori μου;;; | Entreri1221 | Malawi | 4 | 23-02-03 01:30 |