|
|
||||
|
||||
![]()
το μόνο πρόβλημα είναι ότι επιπλέουν... Αν πάρεις πάρε 6άρια. Για ενυδρείο που χρειάζεται ΚΑΛΗ βιολογία, πάρε κάτι σε substrat καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από την άλλη δεν ξέρω κάποιο ενυδρείο που να ΜΗΝ θέλει καλή βιολογία ...
από την στιγμή που το χέρι μπαίνει στην τσέπη για την απόκτηση ενυδρείου πρέπει να υπολογιστούν στο κόστος όλα .. Αν τελικά τα ούπα και το κάθε υλικό δεν κάνει καλά την δουλειά του θα έχουμε πετάξει και χρήμα παραπάνω αλλά και χρόνο ..
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω μαζι σου αλλα ο Zorba the Freak σε αυτο που θελει να φτιαξει η αρχικη του σκεψη λεει 20 λιτρα υλικα οποτε θα του παει λιγο ακριβο το ολο πραγμα αν βαλει κανονικα υλικα (δεν λαμβανω υποψην μου το σφουγγαρι γιατι δεν ξερω ποσο κοστιζει)
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Οικονομικό Υλικο για φιλτρο | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 27-10-07 14:08 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Βιολογικο | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-04-04 21:06 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |