|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ενσταση μου αφορα στις πετρες iris,δειχνουν καπως ψευτικες και ξενες με το υπολοιπο σκηνικο.Το φιλτρο ισως μποροεις να το κρυψεις με καποια επιπεδη πετρα.''Πλατες'' υπαρχουν αλλες στο καταστημα αυτο;ΑΞΙΟΣ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() αλλιως θα κανω μια δοκιμη με ποιο φυσικες σκουροχρωμες αν και πιστευω οτι κατευθειαν θα δειξουν καλυτερες.ιδωμεν.απλα δεν εχω χρονο τωρα(λογο δουλειας) και γιατι ετοιμαζω και το καινουργιο μου evasion ![]() ![]() ![]() οσο για το φιλτρο ειπα να μην βαλω και αλλες πετρες μιας και ο χωρος ειναι αρκετα περιορισμενος οποτε προσπαθησα να αφησω οσο το δυνατον περισσοτερο χωρο για τα ψαρια.ας ελπισουμε να μεγαλωσει αρκετα η vals και να το κρυψει καπως.αλλιως μαλλον θα παω σε αυτο που προτινεις μαζι με την αλλαγη των αλλων πετρων. αλλες πλατες οχι δεν εχει.τον ρωτησα και εγω.περα απο τις κλασικες τις juwel δηλαδη.φανταζομαι παντως οτι θα μπορει να ξαναφερει την ιδια. ![]() ![]() ειναι απο τα μαγαζια που ασχολουνται κυριως με πουλια και λιγοτερο με ψαρια.απλα ημουνα τυχερος.ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου παντως.τις εχω και εγω στο μυαλο μου
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βρεις ποια εταιρεια φτιαχνει την πλατη? Πολύ καλή!
|
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μια προσπαθεια να βρω ποιας εταιριας ειναι αλλα ματαιο.στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω κατι οσο και αν εψαξα και ο μαστορας στο μαγαζι καλα καλα δεν ηξερε ποσο εβγαινε.τι μαρκα να ειναι αποκλειεται να γνωριζει.θα τον ξαναρωτησω βεβαια μπας και.........
χωρις να ξερω απο πλατες μου εκανε εντυπωση το οτι ειναι σαν ξυλο και οχι σαν τις juwel πχ. που εχω δει και ειναι σαν σκληρο αφρολεξ......
|
|||
|
|||
![]()
Παραθετω μηνυμα σου απο αλλο θεμα:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα κι από εδώ φίλε Octania246
Αν και σε εικαστικά θέματα ..... περί ορέξεως ουρείς λόγος το οποίο εκ του χαρακτήρα μου προσπαθώ να τηρώ σεβόμενος τις καλές προσπάθειες των φίλων ακουαριστών θα σου πω ότι ......... Εμένα πραγματικά μου αρέσει το όλο design και μάλιστα παραδέχτηκα ότι την ιδέα για τα βότσαλα την πήρα από σένα. Και η άμμος σου μου αρέσει γιατι είναι λευκή και «μεγαλώνει» το ενυδρείο. Και ο συνολικός συνδυασμός βότσαλα - άμμος - κελύφη μου αρέσει πολύ. Μια και μιλάμε όμως για εικαστικό θέμα αν επρόκειτο να βρω κάποιο σημείο προς βελτίωση (θα πρότεινα χωρίς όμως να επιμένω διότι μου αρέσει - και δεν είναι στο χαρακτήρα μου να λιθοβολώ) θα εστίαζα στο backgroundδιότι παρόλο που είναι πολύ όμορφο είναι αρκετά σκούρο με αποτέλεσμα να «μικραίνει» το ενυδρείο και το βάθος του. Παράλληλα θα σου πω ότι γενικότερα είμαι κατά των εσωτερικών backgroundsδιότι, όντας μέσα στο νερό, με τον καιρό χαλάνε και δείχνουν άσχημα και μετά πρέπει να ξεστήσουμε το ενυδρείο για να τα αντικαταστήσουμε. Θα προτιμούσα λοιπόν ένα καλό εξωτερικό background σε όποιο σχέδιο κρίνεις εσύ ότι σου αρέσει καλύτερα ή ότι ταιριάζει με αυτό που θέλεις να αποδώσεις. Αν όμως δεν σε ενοχλεί να το ξεστήσεις κάποτε για να το αλλάξεις τότε θα σου πω κάπου (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο Aquazone) είχα δει ότι ένας φίλος που έβαλε βότσαλα σαν τα δικά μας και άμμο στο χρώμα της δικής σου αλλά, επειδή είχε ένα τοίχο από πίσω με τεχνητή πέτρα χρώματος κρεμ-καφέ με λευκούς αρμούς, δεν έβαλε καθόλου backgroundκαι το αποτέλεσμα εκτός από πάρα πολύ όμορφο προσέδιδε και βάθος στο ενυδρείο. Μάλιστα είχε βάλει και ρίζες Μοπάνι και μερικά εύκολα φυτάκια και το όλο σύνολο ήταν ΑΨΟΓΟ. Και πάλι θα σου τονίσω όμως ότι το ενυδρείο σου μου αρέσει πολύ και θα σε συγχαρώ για την προσπάθεια σου ……… ------------------------- περί ορέξεως ουδείς λόγος ηθελα να πω συγνώμη παιδια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WILD_RIDER : 17-12-07 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αντιθετα με το τι θα νομιζε κανεις, η πειρα (μας, και εκατονταδων χομπιστων μεσα κι εξω) λεει οτι ενα σκουρο background δεν μικραινει, αλλά μεγαλωνει το ενυδρειο και το βαθος του.
Οσο για τα εξωτερικα κι εσωτερικα backgrounds, τα εξωτερικα εχουν παντα το αρνητικο (εκτος του μονοχρωμου) οτι λιγο η πολυ φαινεται οτι ειναι αφισσα η κατασκευη εκτος νερου. Εαν εννοεις για ενα εσωτερικο οτι "χαλαει", γεμιζοντας αλγη με τον καιρο, ισα ισα που το κανει πιο φυσικο απο οτι ενα καθαρο γυαλισμενο απαστραπτον και.. αφυσικο. |
|
||||
|
||||
![]()
για το background βασικα ηταν η πρωτη μου προσπαθεια.και μπορω να πω οτι δεν το μετανιωνω.η αληθεια ειναι οτι δεν σκεφτηκα για το πως η τι θα γινει μετα απο καιρο(αν χαλασει δηλαδη).παντως δεν εχω σκοπο να το βγαλω η να το αλλαξω ουτε να βαλω αλλα ψαρια στο συγκεκριμενο ενυδρειο περα απο τις κιχλιδες.ο χρονος θα δειξει αν αντεξει η οχι.ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτον τον λογο αποφασησα να μην βαλει στο καινουργιο aquatlantis που εστεισα(παρουσιαση μολις βρω χρονο) γιατι περα του οτι το χρυσοπληρωσα αργοτερα μπορει να το αλλαξω και δεν εχω καμια διαθεση να βγαζω σιλικονες 1 μετρου
![]() ![]() το βαθος του ενυδρειου ειναι ουτως η αλλος μικρο.ουτε καν 29ποντους.οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι δυσκολο να δειξει.μην ξεχνας βεβαια οτι ειναι αναλογως και απο ποια πλευρα περνεις την φωτογραφια κτλ.τεχνασματα του Z_X ![]() ![]() το οτι πηρες την ιδεα απο μενα πραγματικα με τιμα και αν με ρωτουσατε πριν μερικους μηνες ουτε καν θα το φανταζομουνα οτι εγω θα εδινα ιδεα σε καποιον/καποιους αλλους.και αυτο το οφειλο στο φορουμ.αλλωστε ολοι περνουμε καποιες ιδεες απο καποιους αλλους και φυσικα δεν ειναι κακο. απλα αυτο που ηθελα να κανω με το συγκεκριμενο ενυδρειο ηταν να ξεπερασω τον εαυτο μου.να κανω δηλαδη κατι καλυτερο για μενα.να βελτιωθω εγω.και πιστευω οτι το καταφερα.αλλωστε το παρελθον μου πιστευω αυτο δειχνει... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18042 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18327 οσο για τις πετρες εγω προσωπικα τουλαχιστον ηθελα πιο σκουρες.απλα βρεθηκαν στον δρομο μου τυχαια και απλα ειπα ας τις δοκιμασω.θα πηγαινουν και με την αμμο ΑΛΛΑ οχι και τοσο με το background.οχι οτι δεν μαρεσουν αλλα πιστευω μια δοκιμη και με σκουρες θα μας πεισει για το τι πηγαινει περισσοτερο. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και φυσικα δεν παρεξηγω καμια κριτικη.ισα ισα που ειναι καλο να υπαρχει για να βελτιωνομαστε οπως εγινε και με μενα πιστευω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
tanganyika vs mallawi i think both | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:09 |