|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τόσα πλήρωσα
![]() Για αυτο δεν μπορούσα να καθήσω καλά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Rio juwel 125 lt το αγόρασα κοντά στα 150 ευρό...χωρίς το έπιπλο..
+50 euro υπόστρωμα και χαλικάκι... Ψάξε το.... Ψάξε το... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου οι διαφορές των τιμών ειναι τεράστιες άπό Αθήνα-επαρχία. Εδώ ας πουμε στα Χανιά σε ολά τα καταστηματα βρισκω το juwel lido 380 ευρώ με το επιπλο "δώρο" ενώ στην Αθήνα πήρα μερικα καταστηματα και μου εδωσαν τιμές 230 περιπου με το επιπλο.......
juwel record 180 ευρω στα Χανια χωρις επιπλο και στην Αθηνα 86ευρω... Ψαξε το..... |
|
|||
|
|||
![]()
Χμ....
Είδα το Juwel record 60 μαζί με βάση περίπου στα 100 ευρώ (τιμή προσφοράς). Το συγκεκριμένο, γνωρίζει κανείς εάν είναι καλύτερο από το Cayman 50; Η διαφορά πάντως στη τιμή είναι τεράστια, περίπου 130 ευρώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η juwel γενικά εχει καλα προιοντα σε καλες τιμες. Το συγκεκριμενο ομως (το ειχα και μια περιοδο) εχει πολύ μικρο φιλτρο..... Δεν θα το συνιστουσα. Θα σου συνιστουσα ομως το juwel record 70 που εχει σαφως ανωτερο φιλτρο , τις ιδιες διαστασεις σε μηκος πλατος και απλα λιγο μεγαλυτερο υψος! Σαφώς καλυτερη επιλογή. (αυτη τη στιγμη το ενυδρειο αυτο το εχω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος)
Τωρα τα cayman δεν τα εχω δοκιμασει αλλα απο οτι ξερω ειναι καλα ενυδρεια.....Μάλιστα τωρα εχω περιμενω το cayman 40 για να βαλω ενα μονομαχο.....Πάντως σαφως θα σου προτεινα να πας σε juwel 70 με βαση..... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Μήπως γνωρίζεις τι βάση έχει το 70; Από ότι είδα το 60 έχει τη παρακάτω η οποία μ'αρέσει πολύ. Δεν θα ήθελα να έχει στύλ έπιπλο με ντουλάπια. Τέλος επειδή έχω πρόβλημα με το αυτοκίνητο, κατα την εκτίμηση σου, είναι κάτι που θα μπορούσα να κουβαλήσω από το Pet Shop με τα χέρια (= το κουτί είναι τεράστιο σε όγκο και εξαιρετικά βαρή); ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεταφερεται ευκολα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χώρο με πρόβλημα νερού! | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 14:17 |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |