|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι απαραιτητο, καποια φυτα τρεφονται απο τις ριζες και αλλα απο τα φυλλα. χαρακτηριστικο παραδειγμα οι ανουμπιες οι οποιες εχουν ριζες κατα κυριο λογο για να συγκρατουνται σε ενα σημειο.αλλοπαραδειγμα η java moss η οποια δεν εχει καθολου ριζες, καταλαβαινεις λδοιπον πως η λιπανση στη στηλη του νερου ειναι εξισου σημαντικη με τη λιπανση του υποστρωματος...
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....
Το Nutrafin CO2 με το αερόθερμο που το έβαλα...εβγαζε σαν τρελό μία φυσσαλίδα αν 2 δευτερόλεπτα...αλλα πώς θα γίνει να βγάζει χώρις το αερόθερμο? Μόλις σταματάω τοn ζεστό αέρα σταματάει να βγάζει CO2... ![]() Μήπως να το βγάλω και να το ανακατέψω? μπας και πάρει μπρος? μήπως δεν ήταν καλά τα υλικά της Nutrafin? τα φακελάκια έγγραφαν 10/2006? Τώρα ημερομηνία λήξης ήταν ? η παραγωγής? Απάντηση κανείς? να το αλλάξω και να βάλω ζάχαρη με μαγιά? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει θερμομονωτικό (armaflex) που βάζουν στις σωλήνες του καλοριφέρ και τον κλιματιστικών.Αν το έβαζες στο μπουκάλι ίσως έκανε δουλειά
|
||||
|
||||
![]()
Η ημερομηνία ήταν μάλλον λήξης αλλά τεσπα, το πρόβλημα είναι η θερμοκρασία!
Στην δική μου περίπτωση για να το λύσω τα έβαλα στο σημείο που είναι τα ballast και ησύχασα.
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά αγόρασα μπουκάλα CO2....και χρησιμοποίησα την σκαλίτσα της Nutrafin....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα φυτά σου πάνε καλύτερα ή όχι;
|
|
|||
|
|||
![]()
yeap....απο όσο βλέπω φωτοσυνθέτουν...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |