|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ πλυμμήρα αλλά από όσο έχω διαβάσει και εδώ οι απόψεις δίιστανται εδω μέσα...
![]() Και να σας ενημερώσω ότι μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο γέμισμα με Επιτυχία!!!! Προς το παρόν καμία διαρροή!!!Στο μπαλκόνι εννοείται έγινε το γέμισμα!!!χδεχεχεχεεχ |
|
||||
|
||||
![]()
Οι απόψεις διίστανται ως προς τί?αν είναι καλό να βάλεις αλουμινογωνιές ή όχι?
Πάντως αν βάλεις αλουμινογωνιές μπορείς να πάρεις και ταινία PVC του ίδιου χρώματος με την μελαμίνη που θα χρησιμοποιήσεις να την κολλήσεις στις γωνιές και να μην φαίνεται το αλουμίνιο αλλά κάτι ενιαίο με το επάνω και κάτω μέρος του ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]()
Οι απόψεις που διίστανται δεν αφορούν το αισθητικό μέρος του θέματος, αλλά κατά πόσο μια αλουμινογωνιά ενισχύει το ενυδρείο ή όχι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εννούσα και εγώ... Αλλα αφού εγώ τελικά το θέλω μόνο για διακόσμηση θα το κάνω!!! Ευχαριστώ παάρα πολύ φίλε πλυμμήρα για την ιδέα με την ταινία PVC γιατί με ανυσηχούσε το γεγονός να φένεται η αλουμινογωνία!!! Ε ρε όταν σκέφτονται πολλοί μαζί πως βρίσκεις τόοοοοσες πιθανές λύσεις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αργεί το ενυδρείο σου; Έχω κάτι ρούχα για πλύσιμο
![]() ![]() ![]() Θέλουμε φωτό ολοκληρωμένο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γειά σου Μάκη!!!Το ενυδρείο είναι έτοιμο!!!Η γυάλα βασικά μόνο!!χεεχεχ έχει κολληθεί έχει γεμίσει με νερό και τώρα είναι στο μπαλκόνι!!δεν έχει χάσει ούτε σταγόνα... έχει έρθει και η βάση και τώρα περιμενώ τοα ξύλα για το ντύσιμο της βάσης καθώς και το καπάκι!!! Θα σας ενημερώσω μόλισ μπει στο δωμάτιο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!!! Και ναι!!! Σήμερα ολοκληρώθηκε επιτέλους το ενυδρείο μου...
![]() Τελείωσε και το καπάκι το οποίο έχει τη δυνατότητα για μπροστίνό άνοιγμα ενός κομματιού...Απο φωτισμό έχει 6 λάμπες Τ5 39W με ανακλαστήρες! 4 Sylvania Grolux και 2 Aqualight 6.500K... Για ψύξη έχουν μπει 4 ανεμιστηράκια 12άρια 220V 3 να φυσάνε προς την επιφάνεια και 1 να φυσάει προς τα έξω... ![]() Στο απο κάτω ντουλάπι έχουν μπει προς το παρόν τα 2 φίλτρα 2217,2236 ecco καθώς και τα ballast "χύμα" στα οποία μπάλαστ έχω βάλει 6 θυληκά βύσματα μπρίζας στο καθένα ώστε τα καλώδια που κατεβαίνουν απο τις λάμπες να μπαίνουν κουμπωτά για να έχω την δυνατότητα να αποσυνδέω το καπάκι και να το βγάζω ανα πάσα στιγμή!!!Σύντομα θα μπεί και η μπουκάλα για CO2!!! ![]() ![]() Από διακόσμηση προς το παρόν έχει μπει μόνο μία ρίζα μοπάνι...Σύντομα και ένα ξύλο mangrove καθώς και φυτάκια πολλά!!! ![]() Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία στρωσίματος... Πώς σας φένεται θα καταφέρω να το ολοκληρώσω??απο εξοπλισμό έχετε να προτείνεται κάτι άλλο??? Α θα βάλω και μία UV αλλά δεν ξέρω ακόμα τι και ποια...
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε κάτι με τις φωτό. έχεις κρασάρει όλο το σύστημα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
Tι να κάνω με το στρώσιμο; | Αλεξης | Δίσκοι | 17 | 12-04-06 09:05 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |