|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Την άνοιξη υποθέτω θα είναι η εποχή αναπαραγωγής....
Εγώ έβαλα προς το παρόν μισή καρύδα , θα την έχεις δει, και μπήκαν αμέσως , όχι όμως και τα δύο μαζί. Χωρίς να θέλω να γίνω ενοχλητική θα σε ξαναρωτήσω για τις αλλαγές νερού. Κάθε μία εβδομάδα το 30% είναι καλά? ------------------------- να τολμήσω να ρωτήσω , γιατί δεν τα έχεις πια ή γίνομαι αδιάκριτη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pleco : 07-12-07 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν κρατάμε ψάρια σε ενυδρείο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εποχή που να θεωρείται εποχή ζευγαρώματος... ειδικά στα συγκεκριμένα ψάρια τα οποία γεννάνε σαν κουνέλια! Με λίγη υπομονή, σύντομα θα δεις γεννητούρια.
Τουλάχιστον το 30% κάθε εβδομάδα είναι μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το άρθρο που μου έδειξε ο φίλος glazar , σαν πρώτα συμβατά αναφέρει τους πλακόστομους... Όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να κρατήσω τα ψαράκι , το οποίο μοιάζει πραγματικά να μην έχει πρόβλημα. Όσο για το να εναπομείναν γατοψαράκι αυτό υποθέτω έχει πρόβλημα και που είναι μόνο του ή όχι?Μου κάνει δε εντύπωση ο συνδυασμός που διάλεξε , γιατί ο φίλος που μου τα χάρισε και "εξαφανίστηκε" (είναι εξωτερικό) έχει χρόνια ενυδρεία....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το γατοψαρακι που λες (εφοσων προκειται για corydoras ) θα επρεπε να ζει σε κοπαδακι 5 ατομων , οποτε καλυτερα θα ηταν να του βαλεις παρεα (δυσκολο λογο των convict ,θα εχουν πολυ κυνηγι και μονη σου ειδες ηδη ποια μπορει να ειναι τα αποτελεσματα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ξερεις οτι οι κιχλιδες γενικα οταν ζευγαρωνουν και ειδικα οταν εχουν μικρα οι περισσότερες εξ αυτων βγαζουν επιθετικότητα προς τα αλλα ψαρια και ας μην τα ανοχλουν.Σε μενα οταν ειχα το ζευγαρι ο πλακοστομος ηταν αρκετα μεγαλος οποτε δεν τον κανανε ζημια περα απο το ραχιαιο πτερυγιο το οποιο ηταν μονιμως δαγκωμενο.Το ζευγαρι το εδωσα οπως και πολλα αλλα γιατι ηθελα να δοκιμαζω και αλλα ψαρια και ειδικα γεννες τους.(θα δεις και εσυ σιγα-σιγα οσο μαθαινεις απο ενυδρειακα και ψαρια θα θελεις να δοκιμαζεις και αλλα πραγματα.)Ετσι ειναι το χομπυ.Καλως ηρθες.!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια και όλες τις συμβουλές. Δεν έχω προς το παρόν να δώσω κάπου το γατοψαράκι που έμεινε και μόνο του , αλλά θα το προσπαθήσω. Προς το παρόν δεν το πειράζουν....Τον πλακόστομο από την αρχή τον έχουν αφήσει ήσυχο. Όσο για την αλλαγή , είμαι τόσο ενθουσιασμένη μετά τις απανωτές αποτυχίες με τα χρυσόψαρα -τρελαμένη εντελώς - που οι αλλαγές που σκέφτομαι έχουν να κάνουν μόνο με τα λίτρα του ενυδρείου...Αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-07 15:18 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ LEPTOSOMA??? | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 2 | 09-02-05 14:01 |
Kribensis σε 60 λίτρα; | Cristos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 26-11-04 15:58 |