|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω βρε παιδια την leucocephala δεν την πολυσυμπαθησα. Δεν μπορεις να μαντεψεις την πορεια της και γενικα πιστευω οτι δειχνει ωραια μονο σε μεγαλυτερα ενυδρεια οπου μπορει να πλεξει και να καλυψει μια ολοκληρη περιοχη. Ασε που στο δικο μου ενυδρειο τα φυλλα της ειναι μικρα.
Σκεφτομουν εδω και καιρο το επομενο ενυδρειο μου να ηταν ενα 250-300 λιτρα φουλ φυτεμενο αλλα μονο με ειδη φτερης,bolbitis,διαφορα ειδη moss,riccia κλπ και πολλα ξυλα κλαδια και πετρες.Κατι σαν "μουχλιασμενο δασος" στην μια πλευρα και πρασινο λιβαδι το υπολοιπο. Τωρα σκεφτομαι μηπως κανω αυτο το 80αρι ετσι και αφου παρω το μεγαλυτερο να βγαλω το αχτι μου εκει με πολλα φυτα. δεν θα το κανω αμεσα βεβαια, απλως το σκεφτομαι,αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. |
Tags |
80 λιτρα, aquascape, full planted |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |