|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω τασομαι κατα της ταξης καταλαβα τελικα οτι δεν εχει νοημα τοσο πολυ ποιο πολυ σε κουραζει και ποτε δεν δειχνει φυσικο!
ακομα δε μαρεσει να βλεπω 200 μικρα κοτσανακια απο καθε ειδος φυτου σε ενα ενυδρειο διαλεγεις αυτα που πανε ποιο καλα και τα αφηνεις να θεριωσουν και να σκιασουν καπου καποια αλλα τα αραιωνεις ελαχιστα η τα αφηνεις να κανουν μονα τους τη δουλεια... για τη λευκοκεφαλα εγω νομιζω οτι το καλυτερο σημειο να μπαινει ειναι στη μεση, δηλαδη να μεγαλωσει αρκετα και να κανει κυκλους οπως εδω στο ενυδρειο του juan http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13334 ξεκινοντας απο την επιφανεια και να φτανει και ποιο κατω δεν ξερω αμα καταλαβες τι ενοω ''μεση''!!!! δειχνει φυσικο γεμιζει πολυ το ενυδρειο και τρυπονουν συνεχεια μεσα ψαρια ειναι πολυ ωραιο!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |