|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οντως λιγο περιεργο αυτο που λες , δεν νομιζω οτι η γεννα των ραμιρεζι μπορει να εχει σχεση με τους δισκους που τρομαζουν...... Φυσικα οι δισκοι σου ακομα δεν εχουν προσαρμοστει οποτε καλο ειναι να τους δωσεις λιγο χρονο ακομα..... Θα σου προτεινα να χαμηλωσεις τον φωτισμο και να μειωσεις τη διαρκεια του ωστε τα ψαρια να ηρεμησουν και μετα απο καμια βδομαδα τον επαναφερεις...Τελος προσπαθησε να δεις αν τα ψαρια σου ξυνονται...... Η περιεργη συμπεριφορα στα ψαρια μπορει να οφειλεται σε εξωπαρασιτα που ενοχλουν τα ψαρια.....Προληπτικα αν θες βαλε λιγο αλατακι.......Προληπτικα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο φωτισμός μου είναι αυτή τη στιγμή είναι μόλις από μια Τ5 24watt και για 11 ώρες όπου η μισή είναι ανατολή το πρωί και άλλη μισή δύση το βράδυ. Θεωρείς ότι πρέπει να την μειώσω και άλλο? Για ξύσιμο που λες δεν παίρνω όρκο αλλά όσο τα παρακολουθώ δεν έχω δει κάτι. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα για να καταλάβεις καλύτερα. Τους ρίχνω φαγητό και βγαίνω έξω στο μπαλκόνι για τσιγάρο και παρακολουθώ. Μιλάμε για νύχτα έξω και με την κουρτίνα τραβηγμένη έτσι ώστε σίγουρα αυτοί δεν με βλέπουν. Εκεί που τρώνε ανέμελα και με τα χρώματα τους στο 100%, ξαφνικά γίνεται τις κακομοίρας. Εξαφανίζονται στο πίσω μέρος του ενυδρείου και γίνονται όλοι μαύροι. Μετά από λίγη ώρα βγαίνουν πάλι σχεδόν μέσα στην τρελή χαρά. Όταν λες λίγο αλάτι προληπτικά, δηλαδή πόσο? |
|
||||
|
||||
![]()
Να κοψεις το καπνισμα για αρχή....
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα το κόψω θα είμαι περισσότερη ώρα μέσα και έτσι θα τους στρεσάρω περισσότερο. ¶ρα λέω για χάρη των δίσκων μου να το αυξήσω λίγο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν αυτο συμβαινει μονο στο φαγητο τοτε ειναι λογικο , γιατι οι δισκοι τρωνε σαν γουρουνια και με τις αποτομες κινησεις τρομαζουν ο ενας τον αλλο....και σε μενα γινεται αυτο πολυ συχνα.......Το φως ειναι ενταξει.....Τωρα για το αλατι με τη δικη σου σκληροτητα , ενα γραμμαριο στα 10 λιτρα ειναι καλα για αρχη........
|
||||
|
||||
![]()
Το κακό είναι ότι δεν συμβαίνει μόνο στο φαγητό. Εκεί που κολυμπάνε ανέμελοι μπορεί να τους δεις να εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Θα βάλω και το αλατάκι, θα τους δώσω και το χρόνο τους και βλέπουμε. Δείτε και μερικές φωτογραφίες από την τέταρτη μέρα μέσα στο ενυδρείο. Η πρώτη είναι χωρίς φλας, η δεύτερη με φλας και η τρίτη είναι η πλαϊνή όψη του ενυδρείου |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφοπαιδα βλέπω είναι
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Otos και Δίσκοι | Liolios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 29-05-07 14:54 |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
Προβλημα με αμμωνία και Ramirezi | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-03-07 20:05 |
ramirezi και φυτεμένο ενυδρείο | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-12-03 04:01 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |