|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και παλι... τα labido που τα βλεπω απο κοντα ειναι ιδια και τα βλεπω ενταξει... μαλλον εχω βαλει πολλες φωτο και δεν με αφηνει να βαλω αλλη... ισος εκει εκανε καποια κινηση και βγηκε ετσι... ειχαν φαει εκεινη την ωρα, παιζει ρολο???
|
||||
|
||||
![]()
τελικα εβαλα.... δεν με αφηνε στην απαντηση πριν....
για δες και πες μου τωρα....
|
|||
|
|||
![]()
Οπως ειπα μπορει να κανω λαθος, ισως να φταιει και η φωτο. με τη πρωτη ευκαιρια ομως ανεβασε μια φωτο. Παλια ειχα παρει μια γεννα απο ενα αρσενικο λαμπιτο με μια θηλυκια σοκολοφι. Τα υβρυδια εμοιαζαν καταπληκτικα στον πατερα! Αν δεν το ηξερες, δεν επερνες χαμπαρι οτι επροκειτο για υβρυδια! Τωρα δεν σημαινει οτι το ψαρακι σου ειναι υβρυδιο, απλα οταν μπορεσεις ανεβασε μια φωτο για να δουμε καλυτερα.
------------------------- Παράθεση:
![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 05-12-07 στις 21:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενω να πουν και αλλοι την γνωμη τους... αν ειναι να το βγαλω!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γιατι να το βγαλεις;
επειδη ειναι (μπορει να ειναι) μπασταρδακι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! αν δεν το βγαλω και απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι θυλικο.... οταν θα κανει τυχον γεννες κριμα δεν ειναι να ειναι ολα μπασταρδιακια....? ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση; |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=orck;219415]ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση;[/quote γεια σου!!!! δεν ειπα οτι θα το πεταξω!!!! απλα θα το δωσω πισω αν ειναι... αγαπαω τα ζωα και δεν θα σκοτωνα τιποτα..... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Θανάση.... Πολύ όμορφο μπράβο
![]()
|
||||
|
||||
![]() καλησπερα!!!! παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... ![]() ![]() ![]() ολα εγιναν με την βοηθεια σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Όντος το σκέπτομαι για malaui ή tanganyika. Το φυτεμενο εχει αρχισει λιγο και με κουραζει… Το θεμα είναι ότι τα λιτρα μου είναι μολις 160. Ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Θα μου αρεσε να βαλω μεσα 3+1 labidochromis yellow και 3+1 neolamproalogus . Πιστευω ότι ενας τετοιος συνδιασμος ¨χωραει¨. Αν υπαρχει καμια άλλη προταση δεκτη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά φοβερό το ενυδρείο!Με άριστα το 10 παίρνει 10
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχιιιιιιιιιιι μη του λετε τετοια και το μετανοιωσει και δεν το κανει θαλασσινο.
![]() Πως θα παρω εγω μετα τις πετρουλες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο το ενυδρειο σου...........κριμα που θα το χαλασεις.........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |