|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα φιλε μου!! να φανταστω οτι κανεις πλακα???? δνε θελω να σε παρω στο λαιμο μου αν δεν το κανεις κεφι.. δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις το ενυδρειο.... αν μιλας σοβαρα... την αμμο την μαζεψα περιπου στο μισο μετρο για να ειναι πιο καθαρη και μετα την ξεπλυνα καλα μεχρι να μην βγαζει θολουρα... και μετα την επληνα και με ζεστο νερο για να πεθανουν τυχον μικροβια.... ![]() ![]() ![]() παντος αν το αλλαξεις θα δεις ποσο ομορφα ειναι... τι εχεις τωρα μεσα????
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν με πιστεύεις διάβασε αυτό το πόστ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread....201#post219201
Για όποια άλλη συμβουλή ξέρω που θα σε βρώ... Ευχαριστώ πάντως γιατί ήμουν στο δίλλημα της αλλαγής...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις ειδα το ποστ... να ξερεις οτι εκανες καλη επιλογη.... οτι θελεις ευχαριστος να σε βοηθησω.... απλα δεν ξερω για τα λιτρα σου ποσες κιχλιδες μπορεις να βαλεις... θα σου απαντησουν σε ολα οι πιο εμπειροι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |