|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τη βάση, αν μπορείς να τη σταθεροποιήσεις περισσότερο, αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα που το έχεις γεμίσει. Ακόμα, η σύνθεση των ψαριών όπως σου είπαν τα παιδιά. Να γεμίσεις το ενυδρείο μεχρι πάνω όταν τελειοποιήσεις τη βάση γιατί η στάθμη του νερού είναι χαμηλά απ' ότι βλέπω και τέλος το θερμόμετρο αν δεν κάνω λάθος πεσμένο, γιατι; Καλή συνέχεια, θα δείς σε λίγο καιρό πόσο θα το έχεις αλλάξει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο την συνθεση νομιζω πως για καποια ψαρια π.χ νεον , ΡΗ και σκληροτητες ειναι ακαταλληλες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί απο ψάρια να ξέρετε αλλά απο αντοχές υλικών-μηχανική και παρατηρητικότητα δεν λέτε πολλά!
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ!ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ KAI ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ!!! Η βάση είναι ΚΑΡΑΣΤΑΘΕΡΗ!!!!δοκιμασμένη με 3 σακιά τσιμέντο στο μπαλκόνι και εμένα απο πάνω!!!Αρα λάθος κάνετε! το μασιφ ξύλο συμίδας 2,5+εκατοστών πάχους έχει πολύ μεγάλη αντοχή καιτα πόδια απο κάτω έχουν βάση μεταλλική 13 εκατοστών διαμέτρου πράγμα που δημιουργεί μεγάλο πεδίο για την κατανομή της δύναμης πίεσης! και δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!!!εσείς που το βρήκατε πεσμένο??τώρα παρήγγειλα απο aquaristic net! όσο για το νερό, η φωτό τραβήχτηκε κατα την διάρκεια της αλλαγής νερού και πριν βάλω τον τελευταίο κουβά, για να φανούν και οι λάμπες! Μην τρέχετε λοιπόν απο τότε που δημοσίευσα το thead να πυροβολείτε με ότι μπορείτε για ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο ενυδρείο!!! ![]() πείτε και κανενα καλό λόγο.. Και ο τίτλος έγινε έτσι γιατί σε λίγο, με την αδελφή μου να σηκώνεται για τουαλέτα και να πέφτει πάνω του, μάλλον θα γίνει πισίνα το δωμάτιο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου πιστεύω πως κανείς από τους παραπάνω δεν σε λιθοβολεί αλλά απλώς λέει την αποψή του.από την στιγμή που μας το παρουσιάζεις είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις κάθε άποψη και να κρατήσεις αυτό που νομίζεις εσύ.και όσον αφορά το θερμόμετρο που αναφέρθηκε μάαλον ήθελε να πεί τον θερμοστάτη που είναι ξάπλα στο υπόστρωμα.Αλήθεια γιατί είναι ξαπλώτός?Έτσι είναι μόνιμα ή λόγω συντήρησης και αυτό?
Επίσης σχολιάζουμε βάσει των φωτος που ποστάρεις.Πώς θες να γνωρίζουμε ότι είναι τραβηγμένες στην διάρκεια αλλαγής νερού? Και δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο η παρουσίαση ενός ενυδρείου να συνοδεύεται από φώτος σε διαδικασία συντήρησης.(χαμηλή στάθμη ,κλειστός φωτισμός κ.λ.π.) Φιλικά πλυμμήρας.
|
||||
|
||||
![]()
Μήν νευριάζεις εφόσον κάνεις παρουσίαση να δέχεσαι και την κριτική,κανένας πιστεύω δεν θέλει το κακό του ενυδρείου σου.Η δικιά μου απορία ήταν γιατί να το διαλύσει αφού μόλις τώρα το έκανε?εύλογη ερώτηση με την επικεφαλίδα που έβαλες.Για το θερμόμετρο μάλλον είναι ο θερμαντήρας ε?έχει ένδειξη μέχρι πιό σημείο μπορείς να τον βάλεις μεσα στο νερό (για ασφάλεια),και για την βάση που τσατίστικες όλοι πιστεύω πως το λένε για καλό και από μια φώτο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην δώσω συνέχεια στο θέμα , να πω μόνο πως απο το φόρουμ μου είπαν να τον βάλω παράλληλα με το υπόστρωμα και μάλιστα μέλος με άπειρα ποστ και πείρα..έχω και το pm που μου το είπε..αν θέλετε το κοινοποιώ
δέχομαι την κριτική και την επιζητώ και σας σέβομαι εσας με την πέιρα αλλα τον γόνιμη κριτική ..ξερετε την διαφορά?? σε μια παρέα αποφασίζουν τι δώρο να πάρουν σε ένα φίλο που γιορτάζει .. λένε όλοι την γνώμη τους, πχ μια μπλούζα, ή ένα κινητό , ή ένα ρολόι και ένας λέει ¨να μην πάρουμε μπλούζα γιατι δεν ξέρουμε αν θα την φοράει και να μην πάρουμε ρολόι γιατί είναι εντελώς προσωπικο...." και εκέι σταματάει... ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΟΝΙΜΗ.. και εσείς είπατε τι να προσέξω με τα ψάρια αλλα όχι τι να τα κάνω και τι να βάλω.. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ..και συνεχίζουμε Σε λιγο θα κάνω ερώτηση για άλγη σε άλλο σημείο του forum για να συνεχίσω το data mining απο τους πιο έμπειρους.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα δώσω εγώ συνέχεια στο "θέμα" που λες και εσύ καθώς εσύ το δημιούργησες.
Δεν σε πυροβόλησε κανείς όσο και αν τραβάς εσύ το σχοινί με τον τρόπο που γράφεις. Έγραψαν τα παιδιά τις απόψεις τους με κοσμιότατο τρόπο και εσύ βλέπεις τυφεκιοφόρους. Και μιάς και τους πήρες όλους από τα μούτρα, μάθε να συγκρατείς τα νεύρα σου και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Και επειδή θα ζητάς τεκμηρίωση καθώς δεν έδωσες σημασία στο τι γράφτηκε και στο πως γράφτηκε θα σου δείξω. Αν ξαναδιαβάσεις τα μυνήματα θα δεις ότι γράφτηκε : μου φαίνεται Ίσως αν "έδενες" Τα θεωρείς εξυπναδίστικα ή προσβλητικά ή επιβολή γνώμης ή πυροβόλημα ? Δεν το νομίζω ούτε εγώ. Κάποιος έγραψε τον θερμαντήρα, θερμόμετρο και κάνεις λες και έγινε του Λίβανου. Οι δε απαντήσεις σου στα ίσως και μου φαίνεται ήταν : δεν λέτε πολλά ! Αρα λάθος κάνετε! για να μην δώσω συνέχεια στο θέμα αλλα τον γόνιμη κριτική ..ξερετε την διαφορά?? ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΟΝΙΜΗ.. και εσείς είπατε τι να προσέξω με τα ψάρια αλλα όχι τι να τα κάνω και τι να βάλω.. για να συνεχίσω το data mining απο τους πιο έμπειρους.. ![]() ![]() ![]() Kοινώς είσαι επιθετικός (άνευ λόγου και ουσίας) και είρων. Μάλλον πρέπει να ηρεμήσεις εσύ και να μην λιθοβολείς τα μέλη του GAB. Στο κάτω κάτω της γραφής εσύ έγραψες :Αν βλέπετε κάτι που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στα ψαράκια ή στα φυτά, πείτε το! Και μόλις είπαν κάτι, που κατά τα σταθμά σου δεν σου άρεσε, πήρες το Καλάσνικωφ. Τέλος να σου κάνω μία ερώτηση γιατί μου έκανε εντύπωση. Γράφεις ότι έδωσες αρκετά χρήματα. Απ'ότι βλέπω είναι ιδιοκατασκευή, τα αρκετά χρήματα που πήγαν και πόσα ήταν για ένα ενυδρείο 80 πόντων ΥΓ με όλη την καλή διάθεση ελπίζω να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο, θα σε παρακαλούσα και όλας αν το θες. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
δινεις συνέχεια γιατί είσαι ο "έξυπνος"?
καλά κάνεις!! εγω δεν έσωσα συνέχεια και εννούσα στο να απολογούμαι για το ενυδρείο μου!!!ΔΕΝ πειράζει που δεν το κατάλαβες, εδώ δεν κατάλαβες τόσα χρόνια πως γράφεται η λέξη "μηνυμα" θα καταλάβεις αν ήμουν ειρων?? ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΤΟΜΟΥ "ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΗ ΓΟΝΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!!! και κατι άλλο κύριε έξυπνε που υποτιμάς τα χρήματα και τον κόπο των άλλων: τα πολλά χρήματα είναι ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός, αυτά που διαθέτει δηλαδή.Αλλα επειδή εσύ είσαι ο έξυπνος δεν μετράς τα 400+ ευρώ που κόστισε όλο το ενυδρείο!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΛΥΠΑΜΑΙ για την επίθεσή σου..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυο σελίδες για δίσκους μονό που είναι στα γερμανικά | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 11-05-07 08:22 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |