|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω ότι και η S5 δε θα σε απαγοητεύσει και είναι ένα δυνατό εργαλείο. Πίστεψέ με, όταν πάρεις την 400D θα σου λείπουν μερικά πράγματα, όπως μικρό -compact μέγεθος-χωρίς αλλαγή φακών, -χωρίς video,- και πιο δύσκολη χρήση. Έχει και (M) Manual ρυθμίσεις, κάτι που είναι χρήσιμο σε διάφορες συνθήκες. Έτσι θα πειρματιστείς και ίσως σε 2 χρόνια που θα έχεις μάθει αρκετά πράγματα (αν το θέλεις) αγοράζεις την 500D ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι θα γινει το πραμα...!
Ευχαριστώ πολύ, να στε καλα!
|
||||
|
||||
![]() θα συμφωνησω με τον Σταθη..
εγω πηρα την S3is με αυτο το σκεπτικο..να μαθω λιγο με καποια μηχανη που μπορεις να πειραματιστεις,και στο μελλον βλεπουμε..παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.. και με βλεπω σε μερικα χρονακια με κανενα θηριακι κι εμενα.. ![]() ![]() καλη συνεχεια Γωγω..περιμενουμε φωτος......
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω παραγγείλει και περιμένω(δύσκολη η αναμονή)την Canon EOS 40D και φακό Canon EF 16-35/2.8 II L USM II NEW
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για νέες ενότητες | aafent | Greek Aquarist's Boards | 33 | 24-08-09 13:49 |
Πρόταση για κατοίκους! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-06 18:05 |
Πρόταση για γλύφτη | thediscusman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-08-05 17:30 |
Πρόταση για το board | Akis | Greek Aquarist's Boards | 18 | 31-05-05 16:33 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |