|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο αλλα ψαρια δεν ξερω ποια πανε με τους καρδιναλιους. Εχεις να μου προτεινεις κατι??? Σκεφτομαι για γαριδες amano Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε Πέτρο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα ζευγαρακι νανο-κυχλιδες ισως? Το εχεις σκεφτει?Αμερικανικες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω
![]() ------------------------- Παράθεση:
Μηπως εχω φασαριες με αυτα τα ψαρια(επιθετικοτητα)??? Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros : 30-11-07 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στην περιοδο ζευγαρωματος θα εχεις καποια κυνηγιτα σιγουρα, απο την μια μπορει να σε νευριαζουν που δεν αφηνουν τα αλλα ψαρακια σε χλωρο κλαρι ,αλλα απο την αλλη δινουν ζωη στο ενυδρειο σου!!
![]() ![]() (προσωπικη μου αποψη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Εσενα και εμενα οχι. Τον αρσενικο ομως???????(πιστευω ναι)
Αμα βαλεις ζευγαρι θα παρατηρησεις συμπεριφορες που δεν θα τις δεις απο ενα ψαρακι μονο του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια τελευταια...ερωτηση ειναι πιο ευαισθητα απο τους καρδιναλιους?? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
οχι .....εχω καιρο στο ενυδρειο μου Ramirezi+apisto με καρδινάλιους και δεν ειχα κανενα προβλημα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα πρότεινα: Ένα κοπαδάκι oto που θα περιορίζουν κάποια είδη άλγης και τους αρέσει το πυκνοφυτεμένο... ή Ένα κοπαδάκι cory εάν το χαλίκι είναι λεπτόκοκο... Και οι δύο προτάσεις ταιριάζουν με καρδινάλιους και θα δώσουν κίνηση στις χαμηλές περιοχές του ενυδρείου. Caverman |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο οπως ειναι τωρα , χωρις ακομα να εχω τελειωσει με τα φυτα , εχει 15 καρδιναλιους και 5 γαριδες Amano.
Περιμενω σχολια.... Οι φωτο δεν ειναι και τοσο καλες γιατι ειναι απο το κινητο ![]() Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 125 & Lido 120.... | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 09-12-07 19:33 |
Lido 120.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 08:41 |
Εξωτερικό φίλτρο για record 60 & Lido 120 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-10-07 21:51 |