|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!! Μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ το aquascape.Θα συμφωνησω για τις βαλισνεριες!Να σε ρωτησω,τις πετρες που τις μαζεψες??Ειναι πανεμορφες!!Ειναι ασβεστολιθικες???
Προσωπικη εμπειρια δικια μου τωρα... Ειχα αγγελοψαρα με τετρα!Στην αρχη ειχα 25 ομορφα καρντιναλ και 2 αγγελοψαρα.Οταν τα αγγελοψαρα μεγαλωσαν τα καρντιναλ ολο και λιγοστευαν και δεν ευρησκα πτωματα!!!!!Τα ετρωγαν.Στο τελος καταφερα να σωσω μονο ενα καρντιναλ.Και φαντασου οτι το ευδρειο ηταν 280 λιτρα! Μακαρι να μην γινει σε σενα κατι τετοιο αλλα εχε και το νου σου |
|
|||
|
|||
![]()
Κρυψε λιγο τον εξοπλισμο...SUPER!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μένα μου αρέσει πολύ, μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.Keep going!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο ενυδρειο.
Σηκωσε λιγο το εσωτερικο φιλτρο σου ή το spraybar πιο πανω γιατι στην επιφανεια σου δεν εχει ροη και ηδη απο οτι βλεπω εχεις λαδιλα στην επιφανεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να το και το δευτερο(μικρο) | octania246 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-10-07 12:55 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Kοινωνικο-φυτεμενο | pantzikis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 08-04-07 16:07 |
το δευτερο μου | gleboukas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-09-06 09:36 |
Νεο φυτεμενο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-01-04 23:42 |