|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φελιζολ στην πλάτη συμφωνω πως δεν ειναι οτι καλύτερο. Τι θα έλεγες για πλέξι διαφανές η έγχρωμο οτι σου αρέσει; Πιστεύω θα προστατέψει αποτελεσματικά το τζάμι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τετοιο υλικο(σαν το καπακι της juwel εννοεις)που να ειναι ασφαλες σε διαρκεια χρονου.δηλ. να μην απελευθερωνει βλαβερες ουσιες στο νερο καθως και σε αντοχη υλικου.Καλη ιδεα,με αυτο τον τροπο κερδιζω ογκο.Θεωρω οτι δεν θα εχω προβλημα για προστασια στα πλαινα τζαμια στην περιπτωση που ξεκολλησει καποια πετρα και παει προς το πλαινο.τι λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρείς πλεξι σε ολα τα τζαμαδικα η αν μπορεις να το κοψεις εσυ υπαρχει στο πρακτικερ απο οπου θα σου κοστισει και φθηνοτερα. Απο οτι θυμαμαι υπηρχε σε διαφανες και σκουρο (μαυρο; ), στα 3χιλιοστα το μισο τετραγωνικο περιπου, κοντα στα 6 ευρα (νομιζω) .
Το υλικο δεν νομιζω πως εχει καποιο προβλημα για ενυδρειακη χρηση, το χρησιμοποιω και εγω εδω και 5 μηνες σε μια κατασκευη και δεν εχω δει κατι περιεργο. Αν θέλεις να προστατεψεις και τα πλαινα βαλε και εκει αν το θεωρεις απαραιτητο. Τωρα επειδη βαζοντάς το πανω στο τζαμι πιθανον να δημιουργηθουν στο ενδιαμεσο τιποτα μικροβια εγω θα το κολουσα με σιλικονη περιφερειακα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ή να αφήσεις επίτηδες χώρο ανάμεσα στο plexiglass και στην πλάτη, να ανοίξεις μία τρύπα επάνω και μία κάτω , να βάλεις σφουγγάρι για φίλτρο αμβούργου, έναν κυκλοφορητή να τραβά το νερό που θα εισέρχεται από την κάτω τρύπα και να το γυρνάει πίσω από την επάνω και θα έχεις και προστασία που θέλεις και ένα πολύ ωραίο φίλτρο (αν σε παίρνει χωρικά). Η ιδέα αυτή υπάρχει και στις έτοιμες πλάτες της back to nature δες εδώ ! Φυσικά θα πρέπει και στην περίπτωση αυτή να το κλείσεις καλά γύρω γύρω να μην παίρνει μέσα νερό παρά μόνο από την τρύπα που θα φτιάξεις εσύ.
Επειδή είδα ότι έχεις ΡΙΟ400 να σου πω ότι πλαγιά από πέτρες (σαν κατολίσθηση) στο RIO300 και στο RIO180 έφτιαξα στηρίζοντας την επάνω στο εσωτερικό φίλτρο (αν το έχεις διατηρήσει φυσικά και δεν το έβγαλες). Δηλαδή η κατολίσθηση μοιάζει να ξεκινάει από τη γωνία του εσωτερικού φίλτρου. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
maniac και Ανδρεα σας ευχαριστω Μαλλον θα προτιμησω το πλεξιγλας σε μαυρο και λεω να βαλω σιλικονη στις 4 γωνιες και στη μεση πανω κατω για να εχει λιγο αερα και να κυκλοφορει το νερο.οποτε εχουμε μελετη και δουλεια.Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας |
|
|||
|
|||
![]()
Καλου-κακου βαλε πρωτα ενα λεπτο φελιζολ (ασπρο).Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για την ικανοτητα του πλεξι να ανταπεξελθει σε πιθανη πτωση καποιας μεγαλης πετρας.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΓΟΡΑ ΦΕΛΙΖΟΛ | Lary80 | Malawi | 2 | 12-02-05 00:02 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |