|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο σου... αν μπορουσες να εκρυβες το φιτρο με καποιο φυτο θα ηταν πιο ομορφο πιστευω.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο ! Μπραβο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο και απο μενα! πολυ ωραιο το ενυδρειο σου. Αν μου επιτρεπεις,
Τις Βαλλισνεριες που εχεις φυτεψει στο μπροστινο μερος να τις βαλεις πισω να κρυψουν τα οργανα γιατι θα ψηλωσουν πολυ και θα καλυψουν την θεα του ενυδρειου εκει που ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάβο καλή προσπάθεια ,όντως οι βαλισνέριες που φύτεψες μπροστα όταν μεγαλώσουν θα σου κόψουν τη θέα.Και επίσης νομίζω οτι το παραγέμισες λίγο με πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να δείχνει λίγο μπουκωμένο στο κέντρο βεβαια άλλο η φώτο και άλλο απο κοντα.Και πάλι μπράβο για την προσπάθεια σου καλή συνέχεια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε παρα πολύ το ενυδρείο σου! Μπράβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
η διαταξη του διακοσμου ειναι παντα προσωπικο γουστο. Παρα πολύ ωραιο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα πανω απο ολα ευχαριστω το GAB για τις πολιτιμες πληροφοριες και συμβουλες.Η προσπαθεια συνεχιζεται...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!! Μπράβο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να το και το δευτερο(μικρο) | octania246 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-10-07 12:55 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Kοινωνικο-φυτεμενο | pantzikis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 08-04-07 16:07 |
το δευτερο μου | gleboukas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-09-06 09:36 |
Νεο φυτεμενο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-01-04 23:42 |