|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πες μου λιγο ποσο καλο ειναι αυτο? υπαρχει δηλ περιπτωση να μου βγαινουν θολες ή κουνημενες? εαν παρω αυτην που ειπαμε, δηλ την S5 θα μου βγει περιπου ήδη 430 αν βαλουμε μεσα και την θηκη η οποια ειναι απαραιτητη, αλλα και ενα σετ με επαναφορτιζομενες μπαταριες.. θα χρειαστώ και κατι αλλο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι IS κανει πολυ καλη δουλεια..ειδικα σε μεγαλο ζουμ.. για φωτογραφηση στο ενυδρειο θα χρειαστει οπως με ολες τις αντιστοιχες φωτογραφικες να "παιξεις" λιγο με τις ρυθμισεις για να βρεις τις πιο σωστες..μολις την μαθεις ομως,αρχιζουν τα ωραια.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ το σχήμα κάτω πως λειτουργεί το IS
http://www.canon.com/bctv/faq/optis.html Στο ζουμ και σε σκοτεινό μέρος θα σε βοηθήσει να βγάλεις φωτος με πιο μικρή ταχύτητα χωρίς να ανεβάσεις το ΙSO. Υπολόγισε με μια κάρτα αποσδήποτε 2Gb, θήκη κτλ με συνολική τιμή όσα είπες παραπάνω |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που καταλήγουμε!! ευχαριστω παρα πολυ ολους σας...
φτασαμε στα 455 ευρω..με την μηχανη Canon PowerShot S5 IS και με τα παρελκόμενα της... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις compact καλή είναι αυτή.
Θα μπορούσε πάντως η Canon να έχει 2-3 πράγματα παραπάνω, όπως πιο ευρυγώνιο φακό και μεγαλύτερο αισθητήρα για να μην βγάζει θόρυβο πάνω από τα 400 ISO. Κοίτα εδώ. Έχει 21 σελίδες review. http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/ ------------------------- Εμένα με απασχολούν αυτά τα λόγια ....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 26-11-07 στις 15:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
περα απο τις canon που ειπαν και οι υπολοιποι επισης μπορεις να κοιταξεις και τις panasonic με τον LEICA φακο.
επισης ειμαι τις γνωμης οτι καλα ειναι να περιμενεις καμια βδομαδα ακομα μιας μιας και τα καταστηματα θα ξεστοκαρουν και θα ειναι ευκαιρια να παρεις μια dslr σε πολυ καλη τιμη.ακομα και κατω απο τα 500.και πιστεψε με αξιζει και ας ξεφυγεις λιγο απο τον προυπολογισμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mε 450 αγορασα DSLR μηχανη Pentax την Κ100D.Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Την μηχανη βεβαια την πηρα προσφατα πριν 10 μερες και ακομα δεν την εχω μαθει πολυ καλα.Εχει καλο manual mode παντως.Εχει σταθεροποιητη εικονας μεσα στο σκαφος και οχι στον φακο δεν βγαζει παρα πολυ θορυβο ακομα και σε ΙSO 1600.Ερχεται κομπλε με φακο 18-55.Πιστευω οτι η σχεση αποδοσης τιμης ειναι πολυ καλη για αυτην την μηχανη.Αυτα απο μενα Γωγω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τα παραπάνω, μιας και υπάρχει σε ορισμένες περιπτώσεις μεγάλη διαφορά υπέρ των D-Slr. (ταχύτητα εστίασης και λήψης, ποιότητα εικόνας, αυτονομία, πολλοί φακοί ειδικοί για κάθε περίπτωση, κ.α)
Αν όμως θέλεις video, μικρό μέγεθος χωρίς να αλλάζεις φακούς, αλλά και live preview (να βλέπεις από την πίσω οθόνη τι θα τραβήξεις) τότε καλή είναι μια compact. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για νέες ενότητες | aafent | Greek Aquarist's Boards | 33 | 24-08-09 13:49 |
Πρόταση για κατοίκους! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-06 18:05 |
Πρόταση για γλύφτη | thediscusman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-08-05 17:30 |
Πρόταση για το board | Akis | Greek Aquarist's Boards | 18 | 31-05-05 16:33 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |