|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...και ποτε δεν ξερεις που θα πεσουν!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Καταληγω στο φελιζολ σαν μια πιο δοκιμασμενη λυση.εχω ενα με 2εκ παχος,για 60-70 κιλα ειμαι ενταξει?Και κατι αλλο,στην περιπτωση που θελω να κανω πλαγια,οι πετρες πρεπει να εχουν αποσταση απο το τζαμι ή μπορω να βαλω στη πλατη παλι φελιζολ και να ακουμπανε οι πετρες? ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Το φελιζολ αντεχει αν μαλιστα το βαρος μοιραστει σε μεγαλυτερη επιφανεια.Καλο ειναι οι πετρες να μην ακουμπανε στα τζαμια.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=andreas K;216899]Το φελιζολ αντεχει αν μαλιστα το βαρος μοιραστει σε μεγαλυτερη επιφανεια.Καλο ειναι οι πετρες να μην ακουμπανε στα τζαμια.[/Αν πω οτι αφηνω 2εκ αποσταση απο την πλατη του ενυδρειου με ενα υψος 35-40εκ δεν θα ειναι λιγο επιφοβο σε περιπτωση που για καποιο λογο ξεκολλησει μια πετρα και κινηθει προς την πλατη του ενυδρειου.Την χρηση του καθετου φελιζολ την σκεφτομαι 1ον για να προστατευει το πισω τζαμι και 2ον για να ακουμπανε οι πετρες και οχι να στηριχτει σε αυτο κοντρα-βαρος .Ο φοβος μου ειναι οτι πισω θα σηκωθει καθετα 35-40εκ με πετρες που στατικα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι.Αν καποιος συναδελφος εχει Φτιαξει πλαγια θα ηθελα και την προσωπικη του εμπειρια και υποδειξεις
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Το φελιζολ αν φαινεται θα ειναι αντιαισθητικο...Ενα οικονομικο background ισως...(και καλη σιλικονη)
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φελιζολ στην πλάτη συμφωνω πως δεν ειναι οτι καλύτερο. Τι θα έλεγες για πλέξι διαφανές η έγχρωμο οτι σου αρέσει; Πιστεύω θα προστατέψει αποτελεσματικά το τζάμι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τετοιο υλικο(σαν το καπακι της juwel εννοεις)που να ειναι ασφαλες σε διαρκεια χρονου.δηλ. να μην απελευθερωνει βλαβερες ουσιες στο νερο καθως και σε αντοχη υλικου.Καλη ιδεα,με αυτο τον τροπο κερδιζω ογκο.Θεωρω οτι δεν θα εχω προβλημα για προστασια στα πλαινα τζαμια στην περιπτωση που ξεκολλησει καποια πετρα και παει προς το πλαινο.τι λες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΓΟΡΑ ΦΕΛΙΖΟΛ | Lary80 | Malawi | 2 | 12-02-05 00:02 |
φελιζολ | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-06-04 19:13 |