|
|
||||
|
||||
![]()
Είπα να κάνω μια ενημέρωση του ποστ..
![]() ![]() ο Ψαρουκας μου.. ![]() ![]() Οτι και να πω γιαυτα τα ψαρια, μπορει να τα καταλαβει καποιος, μονο αν τα ζει..Ειναι απιστευτο να έχεις ενα ψαρι, που οταν το κοιτας, σε κοιταει καταματα, οπως το κοιτας και συ.. και σου δείχνει καθημερινα οτι υπαρχει "μυαλο" μεσα σε αυτο το κεφαλακι, "μυαλο" που σκέφτετε..και αντιδρα ανάλογα, αλλες φορες με εμπιστοσύνη (προς το ατομο μου) και αλλες φορες με πονηραδα... επειδη θεωρησα οτι οι φωτογραφιες δε θα αποτυπωναν καλα τον τσαμπουκαλη μου..προτίμησα να σας ανεβασω δυο βιντεάκια! στο πρώτο...με τσεκάρει να δει τις σκοπους έχω ![]() και στο δεύτερο τα βάζει με εναν τεραααστιο σκύλο!! ![]() ![]() enjoy!! http://www.youtube.com/watch?v=G3H1QeJg-Tk http://www.youtube.com/watch?v=_E66bZOV2LA δώστε προσοχή στην μουσική υπόκρουση!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρίξε τον σκύλο μέσα να δούμε τι θα κάνει
![]() ![]() ![]() ![]() πολύ καλός μπράβο ωραία και τα βίντεο και φυσικά η μουσική ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ε ΕΙΝΑΙ τελειος!!!!κ μ αρεσε κ το ενυδρειο σ πολυ, ποσα λιτρα ειναι?
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο. Μ' αρέσει το ενυδρείο σου Γωγώ!
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Παράθεση:
ευχαριστωωωω... 120 λίτρα είναι... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ομορφο πιρανχα πρεπει να ειναι θυληκο.
Τα αρσενικα δεν εχουν τοσο φουσκομενη κοιλια. Αν κατσουν τα δικα μου καθαρματα θα σου στειλω φωτογραφια για να καταλαβεις την διαφορα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο Βελερεφόντης θηλυκια????????????????????? θα λιποθυμησω.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιρανχα | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-11-06 12:56 |
200λιτ πιρανχα ???????????? | batza | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 06-12-04 02:00 |