|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Βασίλη με γειά το καινούργιο ενυδρείο .Το ψάρι με τα μαλλιά και τα μουστάκια που είδα μεσα στο ενυδρείο κράτα το για στρώσιμο είναι πολυ ανθεκτικό
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλά μιλάμε για επαγγελματική δουλειά!!!!
Εύγε... Καλά γεμίσματα παιδιά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τι ψαρια θα ζησουν μεσα στο ενυδρειο που πατησαν οι καλτσες του Βρωμοβασιλακη;;;;;; Απολυμανση θελει πρωτα.....
|
||||
|
||||
![]()
μιλάμε για επαγγελματική δουλεία ....
Bravo ... ps. τό ξανάπε ο accnt ε ??? τέλος πάντων .. αντε και γεμάτο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε γούστα..........
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο....!!! Και τα μαστόρια πολύ καλή δουλειά...!!!
¶ντε και καλά γεμίσματα Βασίλη!!! ![]() Δημήτρη έπρεπε να του τα πάρω με ένα ψαλίδι στον ύπνο του.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε,καλο γεμισμα..!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αν ειδα καλα το ενυδρειο παταει σε μεταλλική βαση στην οποια δεν εχεις βαλει ακομα ξυλο στον πατο?.Ειναι μονο ο σκελετος?Και πατουσε πανω ο Βασίλης? Καλα ρε Βασιλη ΠΟΥΛΑΚΙ εισαι? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο δεν καταλαβαινει τιποτα το τζαμι ... ειναι 15αρι ασε που εχει και εγκαρσια νευρα η βαση ...
το οτι ειμαι πουλακι ... ειμαι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως η κατασκευή και γενικώς το όλο στήσιμο είναι φοβερό,μπράβο. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο στα μαστορια σου βασιλη πολλη καλο και πρεπει να ειναι και πολλη βαρη απο μεροκαματα φανταζωμαι τι ζητησαν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σύντομα η εξέλιξη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 17-12-07 στις 16:39 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |
Αναβάθμιση AquaCalc | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 27-05-04 18:15 |