|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον κάνει. Θα το πουν και πιο έμπειροι αυτό. Παράθεση:
Εγώ τα μάζεψα στο βουνό, κάποια ήδη άδεια και κάποια ζωντανά. Παράθεση:
Κάποια είδη άλγης το κάνουν πιο φυσικό, άλλα πάλι είδη όχι. Σε λογικά πλαίσια δεν ενοχλεί. Παράθεση:
Το έχω και εγώ απορία και θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε stat, ευχαριστώ για την απάντηση. Το ενυδρείο σου είναι μια από τις εμπνεύσεις μου.
μετά από προσωπική παρότρυνση του georgeTax άνοιξα ένα καινούργιο θέμα με τις ερωτήσεις μου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20971 Παίρνω το θάρρος να κάνω quote την απάντησή σου εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις κάθισα και είδα όλο το θέμα, ωραία τα ενυδρεία σας παιδιά, έχω κι εγώ σκοπό να δοκιμάσω κάτι τέτοιο κάποια στιγμή! georgetax τι γίνεται πως πάει το δικό σου? Καμια φωτό?
|
||||
|
||||
![]()
μετά από 5 περίπου μήνες στο ενυδρείο γίνεται χαμός από κίνηση , μωρά και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η αποστολή μικρών.γεννάνε συνέχεια
αν πάρουν τον αέρα του ενυδρείου δεν φοβούνται καθόλου και τα παρατηρείς και τα χαίρεσαι. να το επιχειρήσεις φίλε GhostShip είναι ψάρια που πιστεύω πρέπει να περάσουν από τα χέρια κάποιου χομπίστα,θα τα χαρείς ιδιαιτέρως φώτο σε λίγες μέρες θα ανεβάσω |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο περιμενουμε φωτο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο σίγουρα θα το πραγματοποιήσω, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια μου!!! Είχα παλιά δύο αφρικάνες αλλά ήμουν στις αρχές και τα πράγματα δε πήγαν καλά, δεν έκανα τα απαραίτητα για να δω τις φυσιολογικές τους αντιδράσεις κλπ, το περιβάλλον που τους είχα προσφέρει τότε δεν ήταν σωστό(μιας και δεν ήξερα πως είναι το σωστό) και διάφορα άλλα... Αλλα όσο προχωράμε μαθαίνουμε, την επόμενη τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα! ¶ντε να δούμε και φωτό απο το δικό σου ακόμα περιμένουμε...
![]() Φιλικά!
|
||||
|
||||
![]()
γιώργο η προσπάθειά σου με ενθάρυνε και μένα να ξεκινήσω ένα 2ο παρόμοιο με το δικό σου 40άρι ενυδρειάκι που έχω,με τα ψαράκια αυτά.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |