|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω δουλιάς και άλλων κοινωνικών υποχρεώσεων ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.
Αλήθεια αν πάρω τελικά αυτήν την μπουκάλα απο την ποτοποιΐα το αρχικό περιεχόμενο να το χρησιμοποιίσω ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
παντην για τσεκ απ σε μαγαζι που αναγωμωνει με πυροσβεστικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δούν τί πράγμα Klaz;
|
|
||||
|
||||
![]()
προφανως για να δουνε την κατασταση της φυαλης,και της γομωσης...
επισης θα σου επιβεβαιωσουνε οτι ειναι καταλληλη για την χρηση που την θελεις.... (ξερεις 6 κιλα διοξειδιου σε φυαλη που δεν γνωριζουμε μεσα στο σπιτι,δεν ειναι και το καλυτερο..) |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και εγω 5 λεπτα καθε χρονο χρειαζεται μια δικιλη για να γεμισει
αμα την χρησιμοποιεις οχι για πολυ υψηλων απαιτησεων....
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑρτην με κλειστα ματια.και εγω μπουκαλα απο καβα ποτων εχω.το μονο κακο ειναι οτι ειναι ψηλη.
την εχω 1,5 χρονο και την γεμμησα (την ανταλαξα με γεματη για την ακριβια με 3,80e)σε ενα χρονο και ειχε μεσα αρκετο ακομη. τα πασα της ειναι για co2 και τα μανομετρα απο ακουαριστικ ταιριαζουν. βεβαια δεν ξερω για ανθρακικο κτλ. εσυ θα ζητησεις μπουκαλα με ΔΙΟΞΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ. σχεδον ολες οι καβες ποτων εχουν υ.γ. οσο για θεμα ασφαλειας το ιδιο προβλημα που εχει ενα μπαρ εχει και το σπιτι μας.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιες τιμές μου είπαν και εμένα και γι'αυτό δελεάστικα. Τελικά αφού λες οτι όλα είναι καλά μάλλον θα την πάρω. Για το ύψος μου είπαν οτι είναι περίπου 60εκατοστά και εγώ δίπλα απο το ενυδρείο προς τον τοίχο έχω ένα τέτοιο κενό αρα με βολεύει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|