|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν ήδη αρχίσει να σκάβουν.
Έχουν από τη δεξιά μεριά σκάψει έναν λάκκο όπου έχουν πέσει μέσα 6-7 σαλιγκάρια. Τώρα σκάβουν (κυρίως το αρσενικό, το θηλυκό θα έλεγα καθόλου) την αριστερή πλευρά και έχουν κάνει ένα λόφο (αριστερά το μαύρο που φαίνεται πάνω από την υπογραφή είναι χαλίκι 10-12 πόντους πάχος). ![]() Υπάρχει κάποιος λόγος που σκάβουν, ή το κάνουν από χόμπι;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκάβουν αρκετά πριν της γεννες και για να δημιουργήσουν τα υπόγεια περάσματα που θα χρησιμέψουν στα μικρά. Μου φαίνεται γρήγορα θα πανε τα πράγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω το θηλυκό να είναι ενήλικο και να είναι σε θέση.
Επίσης μου φάνηκε ότι το αρσενικό προσπαθεί να την παρασύρει από τη θέση της που συνήθως κάθεται επάνω από ένα σαλιγκάρι. Προσπαθεί να της κάνει γενικότερα εντύπωση. Πηγαίνουν προς το background όπου υπάρχει μια σπηλιά και κρύβονται για λίγο. Για να δούμε, αν και δε βιάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να μην φοβούνται (κυρίως το αρσενικό) κάθε φορά που καταλαβαίνουν ότι κάποιος είναι κοντά (1 με 1,5 μέτρο) στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό θα αλλάξει με τον καιρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ο φοβος ειναι απο ενστικτο και δεν αλλαζει ευκολα, ομως οσο πιο πολλα τοσο πιο θαραλλεα γινονται, αν ειναι λιγα ειναι συνεχως κρυμμενα, οσο αυξανονται αποκτουν περισσοτερο θαρρος.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι μετά από καιρό και έπειτα από 1 γέννα με 3 μικρά...
Χτες άλλαξα το υπόστρωμα και έβαλα ψιλή άμμο από παραλία. Μετά από αυτό είχα κάποιους μικροκαυγάδες μεταξύ τους για ανακατάληψη κάποιων "καλών" θέσεων. Την ρπόμενη μέρα ψάχνω για το θηλυκό το οποίο γέννησε πριν 1 1/2 μήνα και δεν το βρίσκω. Ενώ την πρώτη μέρα της αλλαγής εμφανίστηκε. Μπορεί να κρύβεται εξαιτίας της μικρής αναταραχής, δεν ξέρω. Το ερώτημα είναι αν έχω και άλλα θηλυκά μιας και τα άλλα 2 δεν ξέρω τι είναι. Έχω σίγουρα ένα αρσενικό και περιμένω να μου πείτε μέσα από τις φωτος που υπάρχουν πιο κάτω. φωτ. 1 -> ? φωτ. 2 -> ? φωτ. 3 -> αρσενικό με κάποια μικρά Το αρσενικό είναι 3-3,5cm και τα άλλα 2 είναι 2,5 περίπου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αψογες οι φωτο σταθη(οπως παντα).
Επικινδυνο αυτο που εκανες Σταθη,δεν νομιζω με μωρακια να ηταν η ωρα για αλλαγη αμμου. Σιγουρα σε κάποιο κοχυλι ειναι,αλλα αν είχε αβγα πουθενα πριν την αλλαγη μπορει να στρεσαριστηκε και να σου αργησει τωρα.... Απο της φωτο ο πρωτος ισως να ειναι με επιφυλαξη το δευτερο για θυληκο μου κανει (κατα τα αλλα τρεις θυληκες σου εστειλα...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Neolamprologus multifasciatus | georgetax | Tanganyika | 18 | 04-11-07 21:21 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |
Γεννητουρια, neolamprologus multifasciatus | mikenuke | Tanganyika | 56 | 11-06-07 18:59 |
Γέννα Neolamprologus multifasciatus | Apostolis | Tanganyika | 9 | 31-08-06 15:42 |