|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Σταύρο...
Στα φυτά μου έχω και δύο anubies nana. Παρατήρησα ότι έχουν λίγες (πολύ μικρές) τρύπες. λες να ευθύνονται τα σαλιγκάρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγες περισσότερες λεπτομέριες για το πως είναι τα σαλιγκάρια;;;;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι καφέ και πολύ μικρά. Συνήθως είναι κολλημένα στο τζάμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα καφέ είναι. Σχήμα; για κοίτα εδώ: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον είναι τα lymnaea stagnalis ( Lymnaea stagnalis)
Διάβασα ότι είναι τα χειρότερα σαλγκάρια (τρώνε φυτά). Θα προσπαθήσω να περιορίσω τον αριθμό τους. (Εκτός αν μου προτείνετε κάτι καλύτερο) Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια σαλιγκαροπαγίδα! Εγώ έτσι τα ξεφορτώθηκα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και γω πηρα σημερα.....θα δω τι θα γινει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια σε ενυδρείο | Candy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-07-07 16:05 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
Refugium σε φυτεμένο? | Apostolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-06-06 08:27 |
s.o.s σαλιγκάρια στο φυτεμένο ενειδρύο | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-06-06 20:31 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |