|
|
||||
|
||||
![]()
2-3 χιλιοστά δεν είναι πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το έχεις καιρό το ενυδρείο και καλύπτετε από την εγγύηση καλύτερα να ζητήσεις να το δουν από εκεί που το αγόρασες!
Το αν είναι ή όχι πρόβλημα η κοιλιά δεν θέλω να απαντήσω αλλά δεν είναι αυτή η εργοστασιακή συμπεριφορά! (το κενό στο καπάκι, το καπάκι πρεπει να εφαρμόζει κανονικά).
|
||||
|
||||
![]()
Στο rio 125 που εχω, έχει μία καμπύλωση 2mm περίπου που δε φαίνεται στο μάτι αλλά μόνο όταν το συγκρίνεις με την ευθεία του καπακιού και δεν το θεώρησα ποτέ πρόβλημα. Στο 400 νομίζω πάλι έχει αλλά δεν θυμάμε σίγουρα, θα το δω όταν πάω σπίτι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ αναμενω.
|
|
|||
|
|||
![]()
στο δικό μου rio180 (2 μηνών) δεν βλέπω καμμία καμπυλότητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 400 τελικά δεν έχει καθόλου, στο 125 που είναι 4+ χρόνια, είναι 2-3mm αλλα δεν το θεωρώ πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου που είναι ..μερικών ετών δεν έχει καθόλου!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |
τι να κανω τα κισσ | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-02-07 21:47 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |