|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να φαινεται πιο ομορφο. Λετε να επιρεαζει και τα φυτα;;;;
|
||||
|
||||
![]()
γενικα το μπλε φως στο γλυκο νερο ευνοει τις αλγες...........και αν ειναι και σχετικα δυνατο,τοτε σιγουρα θα γεμισετε με πολλων ειδων απαισιες αλγες..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυνατο δεν μου φαινεται να ειναι αλλα αν το κοιταζεις σε ενοχλει στα ματια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω...εγω δεν θα το εβαζα....
εγω ομως δεν ειμαι εσυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα και τα ψαρια χρειαζοντε αρκετες σκοτεινες ωρες αλλο μια μικρη cathode λαμπα για moonlight που ισα που θα φωτιζει αλλο αρκετα watt αναμενα για παραπανω Παράθεση:
και οτι βλεπουμε οτι καποιος εχει κανει στο νετ δεν σημαινει ειναι σωστο κατα 70% να ειναι λαθος για μενα δυσκολα γοογλαρεις και βλεπεις βιοτοπικα ενυδρεια πχ συνηθως ολο τις αμερικανιες βγαζει.. αμα ψαξεις θα βρεις και ενυδρειο με ντισκο μπαλα μεσα ειμαι σιγουρος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι ακτίνες uv ευθύνονται για τον καρκίνο του δέρματος στους ανθρώπους... πως ξέρεις ότι δεν θα επηρεάσει ένα τόσο μικρο οικοσύστημα...?
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιω 2x 36 W fluorescent UV 120cm .Επι 23 συνεχομενους μηνες μερα-νυχτα ,δεν εχουν σβησει ποτε.Και δεν εχουν καει επισης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και με moonlight το ενυδρείο φαίνεται τρομερό... δεν χρειάζεσαι blacklight, δεν ξέρω αν κάνει κακό άμεσα, πάντως ακόμη και τα ερπετά που σε κάποια είδη είναι απαραίτητη η υπεριώδεις ακτινοβολία, δεν κάνει να εκτίθονται πολλές ώρες. Αν η υπεριώδεις ακτινοβολία περνάει μέσα απο γυαλί χάνεται μεγάλο ποσοστό της..γι αυτό στα terrarium χρισημοποιείτε απευθείας πάνω στα ζώα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|