|
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνε σταδιακά την τροφή.. τα πιο γρήγορα θα αρπάξουν τα πρώτα, τα πιο αργά θα φάνε την δεύτερη μερίδα...
![]() Diy co2 ίσως ρίξει πολύ το pH.. |
|
|||
|
|||
![]()
Και φρόντισε να σκοπίσεις την τροφή σε όλη την επιφάνεια του ενυδρείου. Μη την ρίχνεις σε ένα μόνο σημείο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μάλλον την πάτησα και πήρα 3 κοριτσάκια μόνο, χωρίς τον άντρα
![]() Για πείτε μου και εσείς την γνώμη σας από τις παρακάτω φωτογραφίες. Επίσης βλέπω πως η κοιλιά στο πρώτο ψαράκι δεν έχει λέπια (νομίζω). Εχει τίποτα? Ευχαριστώ. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρώτα 2 είναι θηλυκά!!! Για το τρίτο δεν είμαι σίγουρος (επειδή δεν είναι πολύ καλή η φωτογραφία) αλλά νομίζω ότι είναι αρσενικό. Απλά κοίτα άν έχει γονοπόδιο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κοιτάω φίλε μου, αλλά αυτό δεν μένει σε ανοιχτό μέρος. Είναι σκοτεινός τύπος. Πάει πάντα σε κρυφά σημεία, αμάν έκανα για να τον βγάλω φωτό. Εβαλα τις μοντέλες να κάνουν βόλτα, αλλά πάλι αυτό τίποτα.
Με ανησυχεί και το γεγονός που δεν παίζουν μεταξύ τους, αλλά έχουν πιάσει τις 3 γωνίες ακροβολισμένα. Εχει το καθένα τον δικό του γυναικονίτη. Μόνο την ώρα του φαγητού είναι όλα μαζί, αλλά τότε θέλει πολύ σταθερό χεράκι ή 3ποδο που δεν έχω ![]() υ.γ. Που να είχα και τα 3 αρσενικά .... θα έπρεπε να βάζω παραβάν ![]() Πάντως το 3ο για αρσενικό το πήρα ... εκτός αν μπερδεύτηκε στην απόχη άλλο ψάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει λίγο χρόνο για να συνηυθίσουν και το ενυδρείο αλλα και το ένα το άλλο. Περίμενε και σε λίγο θα τα δείς όλα μαζί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τέταρτη μέρα στο ενυδρείο, τα ψάρια θα πρέπει να έχουν εγκληματιστεί κανονικά... αυτό σημαίνει ότι αν είχες έστω και έναν αρσενικό, δεν θα άφηνε σε ησυχία τα θηλυκά.
Πάντως, εμένα μου φαίνονται και τα τρία θηλυκά μιας και δεν διακρίνω γονοπόδιο σε κανένα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό juwel τέλος | Παπαδόπουλος Κώστας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 46 | 23-10-07 22:09 |
Εχινόδοροι..τέλος | sofia | Χρυσόψαρα | 9 | 21-09-07 11:32 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |