|
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα μη μου πεις οτι ο cae αυτος ειναι ενας που σου ειχα δωσει εγω καποτε????
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τον θέλεις πίσω??? Τον χαρίζω! ![]() ------------------------- Υπάρχει πιθανότητα το CAE να φάει τα κονικα σαλιγκαρια που εχει το ενυδρειο με το χρυσοψαρο? Πριν καμια εβδομαδα, περασα κατα τις 12 το βραδυ απο το γραφειο να παρω κατι χαρτια, και αναψα το φως φυσικα. Δεν πιστευα αυτο που εβλεπα! Χιλιαδες σαλιγκάρια ειχαν κατακλυσει ολο το ενυδρειο! Μαζεψα δυο χούφτες με τα χερια και εφυγα. Υπαρχει πιθανοτητα το CAE να σώσει την κατάσταση? Με την άλγη πάντως, το βλέπω να κάνει Πασχα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 12-11-07 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πάσχα δεν θα κάνει ούτε με τα σαλιγκάρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια ξαναγέννησαν!
Τα κράτησαν τα αυγά 2 μέρες, και μετά σιγα-σιγα τα έφαγαν. Τι διαολο? Συνέχεια αυγά κάνουν (κάθε εβδομάδα) .... αλλα ψάρια δεν βλέπω. Μέσα στο ενυδρείο, υπάρχει μονο το ζευγάρι, 2 kuhlie loach και 2 apple snail. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε υπομονή και δώσε τους λίγο χρόνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να μεγαλώσουν για να καταλάβουν, οτι οι απόγονοι δεν ειναι tetra flakes?
------------------------- Εχω βγαλει συμπέρασμα! Τα ψάρια μου ειναι βλαμμένα! Στις 5 το απόγευμα, γένναγε αυγά επάνω σε μία πέτρα. Αυτη την στιγμή, τα αυγά δεν υπάρχουν. Μάλλον όταν πεινάνε, βγάζουν αυγά και τα κάνουν κολατσό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 22-11-07 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν σου λενε να κανεις υπομονη για καποιο λογο θα στο λενε
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σιγουρο οτι εχεις ζευγαρι και οχι δυο θηλυκα?
Μπορει να το αναφερεις πιο πανω και να μην το ειδα βεβαια. Σε μενα παντως τα δυο θηλυκα μονα στο ενυδρειο, εκαναν αυγα μια το ενα και μια το αλλο για καιρο.... |
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να τα τρωνε τα 2 kuhlie loach που εχεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |
Γεννα Lifalili | Tricky | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 09-06-06 09:24 |