|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, σωστά! Ηδη εχει βγάλει πολύ κιτρινίλα, ευτυχώς που δεν έκατσε στο ενυδρείο! Θα το εκανε χάλια! Ε θα κάνω υπομονή μέχρι να βαρύνει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για 8 - 10 μήνες θα βγάζει συνέχεια ... ανάλογα με το μέγεθος. μετά απλά θα βγάζει λιγότερο ... αλλά να σταματίσει να βγάζει καφετίλα ... ξέχνα το ... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η κιτρινιλα εμενα μαρεσει πολυ και καθε αλλο παρα κακο κανει στο ενυδρειο βοηθαει ακομα στο να μην στρεσαρονται και τα ψαρια,και δειχνει ποιο φυσικο το ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε λες να μη το βάλω? Δε θέλω να κιτρινίζει το νερό μου!
------------------------- Εμένα μ αρέσει να είναι διαυγές το νερό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 08-11-07 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξύλα εμένα μου έπαιρνε γύρω στη βδομάδα με πολύ συχνές αλλαγές με καυτό νερό για να σταματήσουν να βγαζουν χρώμα.Μπορεί μετά να συνεχίζουν να βγάζουν κάποιο ίχνος χρώματος, όμως το νερό στα ενυδρεία μου είναι πεντακάθαρο χωρίς καθόλου κιτρινίλα.Ούτε και με μήκυτες υπήρξε ποτέ πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα κάνω! Θα το κάνω μπανάκι μια βδομάδα με καυτό νερό μέχρι να βαρύνει κ να του φύγει η κιτρινίλα! Ε μετά πιστεύω να μου κάνει το χατίρι...
------------------------- Έχω: Brachydanio rerio (zebra) Gymnocorymbus ternetzi (μαύρη χήρα) Lemon tetra Thayeria boehlkei (πιγκουινάκια) Hyphessobrycon eques (ινδιανάκια) Pterygoplichthys gibbicepts (γλύφτης) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 08-11-07 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To the point is ότι φτιάχνουμε έναν βιότοπο για τα ψάρια μας ώστε να έχουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Τους αρέσει πολύ αυτή η κιτρινήλα η οποία με τον καιρό θα φύγει να είσαι σίγουρη! Αλλά τα ψαράκια σου θα σε ευγνωμονούν αν τους χαρίσεις αυτόν τον κορμό... Εγώ στη θέση σου θα άφηνα τον κορμό μέσα στο ενυδρείο και θα τον εδενα κάπου να επιπλέει χωρίς να μπορεί να κουνιέται πολύ μην κάνει καμμιά ζημιά, και όταν αρχίζει και βουλιάζει θα τον τοποθετούσα κατάλληλα.. Φιλικά πάντα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το βάλω σε καυτό νερό 2-3 μέρες να φύγουν τα πολλά πολλά κ μετά θα το βάλω στο ενυδρείο! Δεν εχω κάτι μέσα οπου να μπορώ να το δέσω κ να κάτσει! Η πέτρα που έχω σίγουρα δεν πρόκειται να το κρατήσει! Ελπίζω σύντομα να βαρύνει! Αλλιώς θα βάλω κάτι βαρύ μέσα κ θα το δέσω! Γιατι το αγαπάνε τόσο τα ψαράκια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'εσένα ναι αρέσει το καθαρό νερό Ελβιρα στα ψάρια σου? Τι ψάρια έχεις ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |
malawi ξυλο...!!! | nigesi | Malawi | 4 | 13-04-07 21:53 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |