|
|
||||
|
||||
![]()
τα θελω για να καθαριζουν το ενυδρειο....
εχω διαβασει εδω σε αλλα ποστ οτι βαζουν. δεν θυμαμαι για γαριδες σιγουρα αλλα γλυφτες ναι... γιατι οχι??? μπορω να βαλω κατι αλλο??? ------------------------- συγκεκριμενα θελω να βαλω... Synodontis njassae
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-11-07 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο γλύφτης ... άλλο γατόψαρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=george;212943]¶λλο γλύφτης ... άλλο γατόψαρο.[/quot
Ναι εχεις δικιο!!! μπερδαυτικα!!!!! βασικα θελω κατι για να καθαριζει το ενυδρειο απο τα υπολυματα και τα τζαμια.... πες μου την γνωμη σου.... σε ευχαριστω που με βοηθας!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω!!!! γαριδες δεν μπαινουν???? θα ειχαν ομορφη κινηση....
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ψάρια που έχεις επιλέξει όχι!! Και μην ανησυχείς για την κίνηση θα έχεις αρκετή ήδη!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω διαβασει και μου εχουν πει οτι θα εχω ομορφα χρωματα και κινηση...
κατι για να καθαριζει και τα τζαμια υπαρχει να μπορει να μπει με τις κιχλιδες μου???? σας ευχαριστω.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() να φανταστω οτι η απαντηση ειναι οτι δεν μπορω να βαλω καποιο ειδος που να καθαριζει τα τζαμια???? ![]() ![]() ![]() πιο ευκολο μου ακουγετε... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για κιχλιδες | fitilakias | Malawi | 7 | 09-02-07 20:55 |
Αλατι για κιχλιδες | andreas K | Malawi | 14 | 29-11-05 23:46 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |
Tροφη για κιχλιδες | george | Διατροφή | 30 | 17-01-03 14:36 |