|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Melan. johanni επισης...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα το προτεινα με αυτους τους συγκατοικους..θα περασουν δυσκολα..
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν προκειται για εξαιρεση η κριση ταυτοτητας,τα δικα μου ειναι πιο ησυχα κι απο τα labido.Εχεις αντιθετη εμπειρια:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα τα μελανοχρομις ειναι ενα σκαλι (η και παραπανω) πιο αγρια απο τα υπολοιπα μπουνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προτεινω και εγω σαν tanganoφιλος ενα setup διαφορετικό Tricky?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τωρα εχουμε βαλει ενα ζευγαρι labido και δυο μικροτερα μαλλον θυληκα. Επισης εχω να παρω καποια acei. Το κανουργιο ενυδρειο (vision 260) θα το παρουμε Παρασκευη ...εχουμε ενα 1000αρι εξωτερικο ΕΗΕΙΜ που δουλευει 2 χρονια γεματο με substrat pro...πηραμε 40 κιλα πετρες moonstone και 30 κιλα αμμο. Θελουμε ενα ενυδρειο που να μπορει να τρεξει απο πλευρας συμβατοτητας και να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη ποικιλια σε χρωματα και συμπεριφορες...επισης να εχει οσο το δυνατον λιγοτερο ντροπαλα ψαρια. Ευχαριστω Βασιλης |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου ηδη πηρατε τα πρωτα mbuna, ξεχνα τα ταγκανικα...
|
|
|||
|
|||
![]()
...κι ολοι οι Κρητικοι δεν ειναι απ τα Ζωνιανα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αναφερομαι σε διεθνη βιβλιογραφια και σε εκατονταδες παραδειγματα χομπιστων που ασχολουνται με το αθλημα. Αν εχεις διαφορετικη εμπειρια επετρεψε μου να σου πω πως εισαι η εξαιρεση και το παραδειγμα με τους Κρητικους δεν το σχολιαζω...
Το M. johanni ειναι οντως απο τα πιο ηρεμα των Melanochromis, δεν παυει να ειναι ομως ενα πολυ επιθετικο ψαρι - σε σχεση με αλλα πολυ πιο ειρηνικα mbuna. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 08-11-07 στις 00:18 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω ομως τα melanochromis maingano που θεωρουνται απο τα πιο ησυχα του ειδους και ειναι κατα πολυ πιο αγρια απο τα υπολοιπα του ενυδρειου..προβλημα δεν εχω καθως υπαρχει σωστο aquascape με πολλες σπηλιες.. φιλικα παντα ε? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινα 5-10 λιτρων στο εμποριο? | mikele | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 43 | 19-11-07 19:24 |
υπολογισμος λιτρων | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-07 22:27 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |