|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχθηκες. Είναι σαν τον δικό μου επισκέπτη
![]() Είναι ένα Gilled Snails (Prosobranchs) μάλλον. Κοίτα εδώ Snails και εδώ Snails in the Aquarium , Snails, you either love em or hate em…. για να τα περιορίσεις αν θέλεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Erling ,ναι κατι τετοιο ειναι και κατι μου λεει οτι προσεχως θα βρω κι αλλα.
![]() Για τα φυτα κανεις εχει να προτεινει τιποτα; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να μοιάζει η έλειψη Ca -K αλλά σε σένα δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι το πρώτο. Ξεκίνα να βάζεις κάλιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το παραξενο ειναι οτι το λιπασμα της Ocean nutrition που βαζω εδω κι ενα μηνα περιεχει και καλιο.Και βαζω 1ml την ημερα που δεν ειναι και λιγο.. Παντως αλγες πολυ λιγες τις πρωτες εβδομαδες και τωρα καθολου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ ότι φαίνεται στη φωτό έχεις αρκετά φυτά και συνήθως στα λιπάσματα που περιέχουν διάφορα μικροστοιχεία η περιεκτικότητα ειδικά σε Κ & Fe είναι μικρή.
|
|
|||
|
|||
![]()
LeonM ευχαριστω για τις απαντησεις. Τωρα που αρχισα και με επιπροσθετο σιδηρο και καλιο θα μου δειξουν τα φυτα πως πρεπει να κινηθω. Λεω ομως παραλληλα να αυξησω σιγα σιγα και την φωτοπεριοδο στις 11-12 ωρες. Τωρα εχω τις 2 Χ18watt οκτω ωρες και τις αλλες δυο λαμπες στις 11 ωρες. Θα κανω καλα η θα καλλιεργησω..αλγες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θες και άλλο κάλιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πας σιγά σιγά δεν θάχεις πρόβλημα.10-11 ώρες είναι πάντως μια χαρά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ | pepe72 | Ζωοτόκα | 22 | 03-10-07 19:07 |
Προβλημα με θερμοκρασια | monomaxos_lover | Bettas | 2 | 25-06-07 17:53 |
Προβλημα με σαλιγκαρια | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-07 21:14 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
προβλημα με r/o | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 24-10-04 02:34 |