|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε αυτη τη περιπτωση ειμαι και εγω!Αλλα σε 400λιτρα.Στο 17λιτρο που εχω βαριεται τη ζωη του.Στο 400αρι "τρομαζει" και κανα αλλο ψαρι,τη "μπαινει" σε κανα γκουραμι κτλ...Φυσικα οι συγκατοικοι του τον γραφουν στα παλαιοτερα των υποδυματων τους αλλα αυτος καλα να περναει....!!
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο silver shark ειναι 30cm και ο μονομάχος 5, δεν θα τον κάνει μια χαψιά???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν έχω δει ποτέ τέτοιο μέγεθος silver σε ενυδρείο, συνήθως φτάνουν τα 20 άντε 25 βαριά βαριά, ακόμα και σε τέτοιο μέγεθος δεν νομίζω πως θα τον φάει, είναι πολύ ήσυχα ψάρια, το πραγματικό πρόβλημα σε τόσο μεγάλα ενυδρεία όμως όπως είπες κι εσύ θα είναι η ροή. Το παράδειγμα ίσως ήταν ατυχές για τέτοιους λόγους, όχι για την σύνθεση πιστεύω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία όλα αυτά συνάδελφοι, αλλα τί γίνεται με τις μονομαχίνες?
Εχει κανείς δοκιμάσει κάτι ανάλογο? Σκέφτομαι να φτιάξω ένα 60άλιτρο κοινωνικό με ξιφόφόρους, corys και 2 θηλυκές μονομαχίνες που πρόσφατα έφτασαν σε μένα και προσωρικά συγκατοικούν (χωρίς πρόβλημα λόγω συγκατοίκησης) σε μια "φυλακή" 7 λίτρων μέχρι να ετοιμαστεί το μεγάλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μονομαχίνες απότι ξέρω δεν έχουν πρόβλημα συγκατοίκησης με άλλα ζωντανά. Μόνο εμείς οι άντρες οι μαμούχαλοι τα θέλουμε όλα δικά μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αφού και οι δύο μονομαχίνες καταφέρνουν να συμβιώνουν προσωρινά και σε πολύ λίγα λίτρα χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον δεν έχουν τις τεράστιες ουρές και τα πτερύγια των αρσενικών μονομάχων τα οποία θα μπορούσαν να τσιμπολογούν τα άλλα ψάρια. Τέλος έχουν και ένα ικανό μεγεθος που να τις προστατεύει σε σχέση με τους ξιφοφόρους σε περίπτωση που δημιουργηθεί "παρεξήγηση" στο ενυδρείο. ΄
Θα το δοκιμάσω πάντως και θα σας πω. |
|
||||
|
||||
![]()
οι ξιφοφόροι και οι μονομάχοι δεν ταιριάζουν λόγω διαφορετικών απαιτήσεων συνθηκών νερού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
ηλικία μονομάχου | pet | Bettas | 17 | 18-06-06 12:17 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |