|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.τα τιγρακια θα τσιμπανε τα πτερυγια του σκαλαριου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν αριθμός ψαριών ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
η θα βαλεις σκαλαρια η γκουραμια η barbs με καποιες ομαδες ψαριων που ταιριαζουν μαζι τους
και με σκαλαρια και με γκουραμια και με barbs μπορεις να εχεις μια ομαδα κορυ σιγουρα η θα διαλεξεις μια απο τις 3 ομαδες φιλε μου αν θες να κρατησεις κατι η τα δινεις ολα αυτα που εχεις και βαζεις κατι αλλο... αυτα πρεπει να κανεις για να εχεις μακροχρονια ενα υγιες ενυδρειο και να μην πρεπει η να φτιαξεις 10ενυδρεια για να βαλεις τους κατοικους σου η να εχει θυματα απο τα ψαρακια που εχεις δεθει το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα...
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκαλάρια δυστυχώς πρέπει να τα ξεχάσεις όπως και να έχει, λόγω του μικρού όγκου του ενυδρείου σου.
Ο αριθμός των ψαριών που θα ήθελες είναι υπερβολικός, για τα συγκεκριμένα είδη που είχες επιλέξει. Να σου κάνω μια πρόταση με τη σειρά μου: 8 tiger barbs και 5 pakistani loach με αρκετά φυτά και θα έχεις πολύ κίνηση στο ενυδρείο σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ και πράγματι η απόφαση η οποία πρεπει να πάρω ειναι δύσκολη.... Έτσι όπως πάμε με βλέπω σε λίγο καιρό να βάζω ενυδρεία και στο μπαλκόνι...!!!! (χεχε....πλάκα κανω...)
To ζευγάρι kribensis μπορώ να το βάλω με οποια ομάδα τελικά επιλέξω ή να το ξεχάσω και αυτό ? Ευχαριστώ και πάλι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αποφάσισα να βάλω τα 8 tiger barbs (που μου αρεσουν πολυ...), 4 corydoras και ενα ζευγάρι kribensis....ελπίζω να είναι οκ.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου.
Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλεις μόνο τα tiger barb κ τα cory ή μόνο τους τα κριμπενσίς. Τα kribensis γίνονται πολύ επίθετικά όταν σχηματίσουν ζευγάρι κ προχωρήσουν σε γέννα. Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία σε ενυδρείο σαν το δικό σου. Είχα μέσα ένα ζευγάρι κριμπενσις, 8 καρδινάλιους , 5 corydoras k 6 οττόκυκλους. Τα χειρότερα χτυπήματα τα δεχτήκανε τα cory κ ήταν τα πρώτα που αναγκάστηκα να βγάλω. Στη συνέχεια ακολουθήσανε οι καρδινάλιοι (όσους πρόλαβα γιατί κάποιοι δεν τα κατάφεραν απο τα χτυπήματα). Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι στο ενυδρείο αυτή τη στιγμή να υπάρχουν μόνο τα μικρά κριμπενσις (γύρω στα 30) και οι οττόκυκλοι. Αν αποφασίσεις να κρατήσεις μόνο τα κριμπ τότε θα ευχαριστηθείς την εμπειρία της γέννας τους. Είναι απίστευτοι γονείς κ ο τρόπος που μεγαλώνουν τα μικρά τους θα σε εντυπωσιάσει. Η απόφαση δική σου! Αν χρειαστείς κριμπ εδώ είμαστε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάτι παράξενο στο ενυδρείο μου... | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-02-08 09:03 |
Είαγωγή ψαριών στο ενυδρείο! | ginodim | Reefsafe | 4 | 19-03-07 18:32 |
Αλλαγές στο 60L μου. | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-11-06 22:48 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Malawi | 4 | 24-08-04 22:13 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-08-04 16:17 |