|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σου ξαναλέω για άλλη μία και τελευταία φορά γιατί με κούρασες.Το φωτιστικό έχει λάμπα Τ5 φθορίου,και όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να την αλλάξω Τ5 ζήτησα πάλι και την ίδια μου δώσανε από διαφορετικό μαγαζί.Και εφόσον δέ ξέρεις για το συγκεκριμένο φωτιστικό,τί πάς να υποστηρίξεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
δεν ειχα σκοπο να μπω στην αντιπαραθεση αυτη αλλα πρωτα μας λες οτι 2watt/l ειναι μεσαιων απαιτησεων μετα κανεις ειρωνικα σχολια προς εμενα του στυλ Παράθεση:
Παράθεση:
και το φωτιστικο της φοτο ειναι T5 ΔΕΝ ειναι οικονομικο οπως εγραψες παραπανω<το λογο δεν ξερω>και αν ειναι οντως Τ5 ειναι υπερβολικο το λιτρα*2 οποτε παλι ειναι λανθασμενη η εντυπωση σου οτι ειναι οκ
|
||||
|
||||
![]()
Στο θεμα μας τωρα ... το γρασιδι ειναι lileopsis mauritius.
To πρωτο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και ούτε είπα πως 2w/lit είναι μεσαίων απαιτήσεων,που το βρήκες αυτό? Ξαναδιάβασε άυτά που γράφω παραπάνω καλύτερα.... Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τέλος πάντων φίλοι μου πολύ συζήτηση για το τίποτε και κατάντησε όντως κουραστικο (χωρίς παρεξήγηση εε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Επιμενω οτι ειναι lileopsis!
To parvula ειναι ψηλο σαν βελονα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι samolus valerandi./.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το γρασίδι είναι Eleocharis Acicularis?
Και το άλλο μοιάζει αρκετά με το samolus valerandi. Αν και έκανα λάθος στον προσδιορισμό του αρχικού μηνυματος. Οπου 1ο ειναι το 2ο ![]() ![]() Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
τι φυτό είναι | chrisb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-02-07 20:11 |
Τι φυτά είναι αυτά? | mag23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-04-06 13:33 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |
Είναι φυτό ενυδρείου; | profitia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-10-04 21:47 |