|
|
||||
|
||||
![]()
Ε αφου σου λεει οτι θα το κανει με τον Θοδωρη και τον Βασιλακη!
Τι λες μας εγκρινεις για να του το πασαλειψουμε πατοκορφα? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για 6 μηνών ενυδρείο είναι απίστευτο, δεν είναι?
Συγχαρητήρια Βασίλη! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως ξεχασατε καποιον.....................? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι το κρυφο ατου...
Ασε τους να νομιζουν οτι θα το πασαλειψουμε! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη μου λες ξεκαθαρα οτι εγω με τον θοδωρη δεν μπορουμε να κολλησουμε ενα ενυδρειο 400 λιτρα!
Δε σε παρεξηγω κωστα... Αμα δεν εχεις πιασει ουτε κατσαβιδι στο χερι σου ειναι φυσιολογικο να σου φαινεται βουνο το να στησεις ενα 400αρι.
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 10-11-07 στις 03:53 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το φανταστικο ενυδρειο, ηταν πολυ δουλεια να το φτιαξετε;
αχχχχ... θα τα καταφερω αραγε ποτε;... ![]() ![]() ![]() ------------------------- το διαβασμα το εχω ηδη αρχισει να φανταστεις! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 21-01-08 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |