|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον kostantakis να σου πει από που πήρε το φωτιστικό για να το χώσεις κι αυτό μέσα μαζί με τις πέτρες;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπωπωπω....πεσαμε ολοι σαν τα κορακια.....!!!χεχεχεχε παλιοχρηστο.....
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που το θυμηθηκες το vido clip αυτο το ειδα παλι και ανατριχιασα ειναι φοβερο
![]() αληθεια εχει το practiker κατι νομιζω που σου κανει απολυτα ειναι απ την μια μερια επιπεδο τελειως και απ την αλλη ειναι πολυ αναγλυφο σαν πετρα ειναι σε πλακες και το χρησιμοποιεις για να ντυσεις εναν τοιχο και να δειχνει σαν πετρινος!το εχει σε τετραγωνα κομματια και νομιζω δειχνει αρκετα φυσικο για τσεκαρε το...
|
||||
|
||||
![]()
Μου έδωσες την ιδέα να την χρησιμοποιήσω και εγώ (έχω αρκετό περίσσεμα πετρας) στο δικό μου ενυδρείο που φτιάχνω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EB%E9%F4%F1%E1) με κιχλιδες μαλάουι !! Χμμμ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρηστάρα μπράβο την άλλη εβδομάδα έλα Σέρρες έχω κάτι μπετά να ρίξουμε ![]() ![]() ![]() ![]() τώρα σοβαρά πολύ καλή η ιδέα και θέλω πολύ να δω την πέτρα μέσα στο ενυδρείο θα δείξει τέλεια πιστεύω.άντε ,πλουμ και γρήγορα φώτο |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδες συνέχεια...
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |
Ζωντανός Βράχος | accnt | Reef | 0 | 13-11-06 09:08 |
Παράξενος ήχος | tropheus | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-07-04 02:58 |