|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ξεκινησεις στο μηχανουργειο ρωτοντας τι ειναι ρακορ, μπορει να σου ζητησει και 100 ευρω..
![]() ![]() Ρακορ λεγεται γενικα ο συνδεσμος. Θα ασχοληθει κανα μισαωρο σιγουρα στην καλυτερη... Ε να μην ζητησει 30 ευρω? Μπορει ανετα και παραπανω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο το παλιοπασσο ειπες δεν το βρισκω ε?!Που θα μπορουσα να το πουλησω το δικο μου?Ξερεις ειναι λιγο στενα τα οικονομικα και δεν με παιρνει τωρα να αγοραζω αλλο.Βρηκα ενα ιταλικο με 47ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
Μου είχε πει κάποιος στην Θεσσαλονίκη ότι του έκανε adaptor με 10 ¤!!!!
Τώρα αν είναι να πας σε άλλα μανόμετρα χτύπα σε καμιά μαζική παραγγελία αυτά, ξέρω τι σου λέω ![]() http://www.aquaristic.net/shop.php/s...osage%20valve/ Έχεις και πμ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην μπερδευομαστε, αλλο πραγμα ειναι να φτιαξει κανεις ενα adaptor απο αμερικανικο σε ευρωπαικο και αλλο να προσαρμοσει την "γκουμουτσα" της φωτο σε ευρωπαικό πασσο....
Ξεχνα το παλικαρι μου παρε ενα απο το aquaristic.... Υ.Γ. Ελπιζω να μην αφησες τη γιαγια χωρις οξυγονο εε? |
|
||||
|
||||
![]()
Ok ειναι ευτυχως η γιαγια!Δεν χρειαζεται Ο2
|
||||
|
||||
![]()
μήπως χρειάζεται CO2 ???
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζεται, επειδή με ενδιαφέρει, αν θα υπάρξει καμία μαζική παραγγελία για σύστηματα CO2? προσεχώς
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μανομετρο | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-08-07 13:18 |