|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα
![]() Χθες ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν είχα διάθεση να λειαίνω slate,οπότε είπα να ανεβάσω μερικές φωτό να δείτε ![]() Ορίστε λοιπόν... ![]() Κατρχήν μερικές φωτό από τα ψώνια ![]() ![]() Ας δούμε τι έχουν οι σακούλες... ![]() Χοντρό και ψιλό σφουγγάρι για μηχανικό φιλτράρισμα... ![]() Λεπτό χοντρό σφουγγάρι και διάφορες σωλήνες... ![]() Μια σακούλα με διπλή στρώση Eheim Ehfi Fix προμηχανικό... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα διάφορα που σας έλεγα...
![]() ![]() Και τελευταίο,ένα κουτί Absorbex... ![]() Επίσης πήρα και το πλαινό κουτί που είχαν πάρει για αν το κόψουν...Να πως είναι τώρα... ![]() Θέλει όμως και άλλο κόψιμο αποτι είδα καθώς δεν μπορεί να μπει εκεί που πρέπει μαζί με τις επιστροφές του sump... Όπως σας είχα πει,έβγαλα τα περισσότερα ξύλα από το ενυδρείο και οπότε βρήκα αφορμή για μερικές ακόμη φωτό... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο ξύλο που άφησα στο ενυδρείο μέχρι στιγμής και όλο αναβάλω το να το βγάλω λόγω μεγέθους και βάρους...
![]() ¶λλη μια φωτό που δείχνει πόσο μένει μετά το ξύλο ![]() ![]() Και τώρα 2 φωτό από την αριστερή πλευρά των pvc,κολλημένη... ![]() ![]() Ελπίζω σύντομα να ενέβουν και οι καινούργιες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα τα ξυλα αυτα αποτι δεντρο ειναι?πειρα και εγω ενα που μου μοιαζει ιδιο..
|
||||
|
||||
![]()
Είναι από κάποιο Ν. Αμερικάνικο δέντρο...
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η κολλα για το pvc ειναι ασφαλής??
Είναι κάποιος ειδικός τύπος? |
|
||||
|
||||
![]()
Η κόλλα που χρησιμοποίησα είναι η Tangit,κατάλληλη για πόσιμο νερό 24ώρες μετά το κόλλημα έπειτα από ένα καλό ξέπλυμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το μονο σιγουρο εκτος και αμα τα εκοψε απ την παρνηθα ο αντρεας
![]() ![]() ![]() το δικο μου που φαινεται ολοιδο γραφει πανω jati ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Jati_%28tree%29 αλλα δεν ειναι νοτιοαμερικανικο αποτι λεει παραπανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα jati,όπως σωστά διάβασες,είναι Ασιατικά...Το οτι μπορεί οπτικά,βλέποντάς το στις φωτό μου, να μοιάζει δεν σημαίνει πως είναι και το ίδιο ξύλο
![]() ![]() Όσον αφορά τα ''jati'', που η Wikipedia λέει οτι είναι ξύλο teak,σύμφωνα με ένα αρκετά καλό άρθρο δεν είναι στην πραγματικότητα teak αυτό που πωλείται για ενυδρεία αλλά ένα άλλο διπτερόκαρπο δέντρο που ζει δίπλα στο νερό...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |