|
|
||||
|
||||
![]()
προμηθευσου ανοξειδωτες βιδες επισεις τα ξυλα μεταξυ τους βιδωτα καρφωτα η κολητα θα τα κανεις?
30 λοιπον ξυλα χρωματα νεφτης πινελα 30€περιπου ανεμηστηρακια κτλ 10€ στεγανα ακροφυσια 9€ το ζευγαρι και παει λεγοντας...εμενα μια 100αρα την κοστησε...
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε και λεμε!Μαυρη βελατουρα λεει ο χρωματοπωλης δεν υπαρχει.Το συντηρητικο λεει εχει αντιμουχλικα αρα ακυρο.Ειπε να παρουμε μια λευκη βελατουρα μετα λαδομπογια και ετσι δεν χρειαζεται λουστρο.Εγω θα κανω μαλλον οτι ειπε συν βερνικι θαλασσης.Το τρυψιμο ειναι υποχρεωτικο?Ας απαντησει καποιος για το ξυσιμο επειγοντως γιατι εχω ξεκινησει ηδη τη δουλεια!!
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον μπλεχτηκαμε με τον ορο βελατουρα
το συντηριτικο και η μπογια δεν μας νοιαζει αφου θα μπει το βερνικι θαλλασσης απο πανω που δεν ειναι τοξικο πριν τη λαδομπογια βαζουν ενα συντηριτικο ξυλου βαλε τετοιο θα στρωσει ποιο καλα το χρωμα αυτο το συντηριτικο το λεει βελατουρα ο δικος σου ο δικος μου λεει την μπογια καποιος ειναι ασχετος ![]() μετα βαλε μια κοινη μαυρη μπογια και μετα ΄θαλασσης! τι ενοεις ειναι υποχρεωτικο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο εβγα στο μπαλκονι και τριψτο λιγο να ειναι ποιο λειο ρε συ καπακι για ενυδρειο φτιαχνεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα βαθιες ανασες,ετριψα μια φορα με γυαλοχαρτο και μετα λευκη βελατουρα.Θα ριξω αλλα 3 χερια,μετα λαδομπογια οσα χερακια χρειαστουν για να γινει κατραμι και μετα 3χερακια βερνικι.Ελπιζω αυτα να αρκουν!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι υπεραρκετα και θα χρειαστεις καμια βδομαδα για να τα τελειωσεις ολα!
τα τελευταια χερια κατανταναι πολυ μονοτονα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια βδομαδα ε?!Ξερεις Κωστα ποσο καιρο κρεμονται καλωδια με το βρωμοκαπακι που εχω τωρα?!!Μια χαρα μια βδομαδουλα!Εκοψα τρυπες με ποτηρακια.Στεγανα δεν θα βαλω.Εβαλα κλεμες και θα βαλω μια μονωτικη.Απτην αλλη 9 το ζευγαρι δεν ειναι και ασχημα.Που παιζει αυτη η τιμη?Αλλιως να κανω με θερμοσυστελομενο μακαρονι
|
||||
|
||||
![]()
μην κανεις απερισκεψια και το βαλεις με ταινια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ το θερμοσυστελωμενο καλο αλλα δεν ξερω ποσο ευχρηστο ειναι αν θες να αλλαξεις λαμπες κτλ
εχει η αβυσσος στεγανα ακροφυσια σαν αυτα των juwel αυτα για τ8 κανουν 9€ ειμαι κατα 90% σιγουρος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωματα μικρων | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 1 | 29-09-07 14:42 |
ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ | octania246 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 07-09-07 11:04 |
Ερωτηση για κατάλληλα χρωματα βαφής. | wodan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-11-06 17:20 |
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | HZULL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 08-03-03 03:40 |