|
|
||||
|
||||
![]()
και κάτι άλλο αν τρέξεις για πρώτη φορά το ενυδρείο κράτα τον άνθρακα για κανά 3μερο και τον αφαιρείς μετά . Το πράσινο δεν κάνει σχεδόν τίποτα και σου κόβει και χώρο από βιολογικό υλικό που δουλεύοντας μόνο με το εσωτερικό σου είναι υπερπολύτιμο
Πιστεύω ότι με ένα μόνο μπλε σφουγκάρι και υαλοβαμβακα θα καταφέρεις να στριμώξεις 1,5 λίτρα Pro |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια νομιζω ότι κατάλαβα,
ελπιζω να βελτιωσω ετσι λιγο τις συνθήκες του ενυδρειου. ευχαριστω Μανος74 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχε ξανααναφερθεί κάπου ότι το συγκεκριμένο σφουγγαράκι κρύβει μέσα του μια παστίλια άγνωστης σύστασης. Για την αποτελεσματικότητά του δεν ξέρω. Ούτε εγώ είμαι υπέρ αλλά ούτε απλό σφουγγάρι είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η παστίλια Κώστα κάτι σε ammonia remover μου κάνει! Το έχω ακούσει και δει και εγώ! Αλλά δουλειά αμφιβάλω αν κάνει!
|
|||
|
|||
![]()
Σφουγγαρι μεγαλου πορου (μηχανικο) πανω-κατω,δυο λ. substrat pro ενδιαμεσα και υαλοβαμβακα "επι κεφαλης".
|
|
||||
|
||||
![]()
ANDREA οταν λες πανω-κατω εννοεις ένα στην αρχη μετα τον υαλοβαμβακα, μετα substrat στη μέση,και άλλο ένα σφουγγαρι στον πάτο του φίλτρου ?
Μου ακουγεται ολοκληρωμένη προταση. Μπορεις αν θέλεις να μου το διευκρινίσεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Eτσι ακριβως...Χρονια δοκιμασμενο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου σε JUWEL TRIGON 190 | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-05-07 12:30 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |
Μετατροπή γλύκου σε marine | Jimsfe | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 24-01-05 20:26 |