|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα πανω απο 10.
απο εκει και μετα εχω την αισθηση,οτι μαλλον τα τεστ που εχεις, σου δειχνουν λαθος.... ποσταρε μας σε παρακαλω ακριβως την περιοχη σου,ετσι ωστε αλλος χομπιστας που τυχον μενει εκει να σου πει τελικα τι σκληροτητες εχει η περιοχη σου,και να πραξεις αναλογα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια! Κηφισια μενω κ νομιζω σε καποιο αλλο ποστ ειχα διαβασει οτι η σκληροτητα του νερου βρυσης ειναι 7!
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιησε διττανθρακικο νατριο (κοινη σοδα) σε σκονη για να ανεβασεις τη σκληροτητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και πάλι!
![]() διαβαζα στο γη κ υδωρ κ συγκεκριμενα εδω : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/GH_PH.htm για τη σκληροτητα, και ειδα οτι τα guppies τα κατατάσει στα ψαρια που χρειαζονται σκληροτητα 6-11 dgh [σκληρο νερο] και οχι 11-22 [πολυ σκληρο]. εδω ειχαμε πει οτι θελουν πανω απο 10?? ρωταω γιατι εγω εχω 7-8...να βαλω ασβεστολιθηκες πετρουλες η οχι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 04-11-07 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ότι νομίζεις, τα γκαπάκια δεν χαμπαριάζουν θα γεννάνεεεεεε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα ο Μόντυς ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθρακική σκληρότητα KH | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 07-06-07 13:45 |
Αλάτι και Ολική σκληρότητα | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 24-11-05 21:27 |
Αυξημένη σκληρότητα | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-05-05 22:58 |
Σκληρότητα νερού. | stydio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-04-04 02:27 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |