|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Για να μειώσεις την αλατότητα εφόσον περάσουν οι 10 μέρες κάνεις συχνές μικρές αλλαγές γιατί η απότομη μεταβολή της οσμωτικής πίεσης θα προκαλέσει προβλήματα! Και για να σταματήσουν τα προβήματα αλάζεις setup ψαριών ή πας σε πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο! Μια και τα ψάρια που έχεις επιλέξει θέλουν πολύ περισσότερα λίτρα από αυτά που έχεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε πώς μεταφράζεται η 1 δόση;; Το αλάτι το έριξα σε μικρές δόσεις (4 κουταλιές σούπας κάθε 3 ώρες). Οπότε αυτό σημαίνει ότι 7 ημέρες μετά το πέρας της θεραπείας, θα ρίξω άλλες 4 κουταλιές αλάτι και μετα απο μερικές ημέρες θα κάνω αλλαγή νερού έτσι ώστε να απομακρύνω το αλάτι;; (Συγνώμη που γίνομαι υπερβολικός σε..βλακώδες σημείο αλλά την πάτησα 2 φορές και μάλιστα την 2η φορά με δική μου απερισκεψία) |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως τα μπέρδεψες τώρα....τι να πούμε.
Εγώ είχα πρόσφατα ick....3γρ/λίτρο...το έβαλα όλο μαζί....θερμοκρασία 30 βαθμούς....10 μέρες...ick τέλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας λογος για να βγαλει ενα ψαρι ick ειναι και το στρες.Φυσικο ειναι να εχει το ραμιρεζι στρες οταν ξερει οτι σε λιγο θα γινει φαγητο απο το oscar.
Προσπαθησε να αφησεις την θερμοκρασια κοντα στους 28-30 βαθμους για 1-2 μερες.ελπιζω να μην εχεις στο φιλτρο ανθρακα.(επιρεαζει στα φαρμακα .Δεν ξερω κατα ποσο επηρεάζει το αλατι.)Με τοσο αλατι και αλλαγες που λες που εχουν γινει δυσκολα θα εχεις καλο αποτελεσμα.Παντως για την επομενη φορα δοκιμασε απευθειας να ανεβασεις την θερμοκρασια και να προσεχεις τον συνδυασμό των ψαριων σου. Φιλικά Πάντα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το αλάτι φίλε Moutralewn ισχύουν αυτά που είπε ο george!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-10-07 στις 10:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο:
![]() Ενω τα ψάρια δεχονται καλά την αποτομη αυξηση της αλατοτητας, δεν συμβαινει το ιδιο και με το αντιθετο. Γιαυτο μετα απο καθε θεραπεια με αλατι, καλο ειναι να γινονται μικρες συχνες αλλαγες νερου ωστε η αλατοτητα να επανελθει με ομαλο και αργο τροπο. Παράθεση:
Συν το μεγαλο στρες που εχουν τα ψαρια και μειωνει την ανθεκτικοτητα τους και τα κανει ευαλωτα στα παντα. |
|
|||
|
|||
![]()
Tolis δικιο εχεις .
Αυτο ειναι GREEN TERROR(aequidens rivulatus ). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
sms122 ξανά στο προσκήνιο | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 41 | 30-07-06 17:34 |
Μπλε σφουγγάρι ξανά | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 30-05-05 22:58 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |