|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζουμε το Co2 στην είσοδο του φίλτρου!!
|
|||
|
|||
![]()
τωρα ξερω πως για εσενα μπορει να φαινεται πανευκολο αλλα δεν καταλαβαινω τι λες
![]() ![]() ![]() εχω ενα σωληνα που ερχεται απο το ενυδρειο που κατεβαζει στο φιλτρο ακαθαρτο νερο, αυτο περναει μεσα απο ολα τα σταδια μεσα στον κουβα και βγαινει πλεον καθαρο απο ενα αλλο σωληνα που καταληγει σε ενα spray bar (σωληνα ταπωμενο στο τελος με 4-5 τρυπες κατα μηκος του σωληνα για να ψεκαζει καθαρο νερο μεσα και να δημιουργει την αναταραξη επισης εχω ενα co2 (ειτε μπουκαλα ειτε diy που με ενδιαφερει περισοτερο) θα βαλω καπου ενα Τ να κανει μιξη; θα χρησιμοποιησω καποιο diffusor της eheim; κατι αλλο; μηπως εχει κανεις και καμια φωτογραφια; ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση |
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα βαλεις το σωληνακι απο το co2 στην εισαγωγη του φιλτρου σου
οπως ειναι δηλαδη σαν''κλουβακι''το προστατευτικο στην εισαγωγη του φιλτρου για να μην ρουφηξει κανενα ψαρι θα βαλεις το σωληνακι απο το co2 αναμεσα σε 2 καγκελακια η θα κοψεις ενα καγκελακι ωστε να χωρεσει εστι ωστε οι φυσαλιδες που βγαινουν να της ρουφαει μεσα το φιλτρο σου και περνωντας απο τα υλικα σου αλλα και απο την φτερωτη να επιστρεφουν διασπασμενες στο νερο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόρυβος στο EHEIM 2213 | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 24-10-05 22:48 |
eheim 2213 clasic | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-04 02:50 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |
Ανταλλακτικo για Eheim 2213 | Yiannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-03 00:34 |