|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλο σηκωνουν και αλλο ειναι απαραιτητο το αλατακι....τα ψαρακια αυτα ειναι αστερια αλλα....ασε που για υφαλμηρο το αλατακι ειναι αυτο που χρησιμοποιουμε στα θαλασσινα ενω στα ζωοτοκα νομιζω ειναι μονο για γλυκο νερο...
|
|||
|
|||
![]()
..ναι, δεν είμαι και ο πιό σχετικός, δεν με προβλημάτισε και δεν το έψαξα, όμως, κάποιος με πείρα σε δίσκου, σεμνός φαινόταν, μου είπε πως στις αναπαραγωγές των γκάπυς, σρησιμοποιούν σχεδόν θαλασινό, γιατι φτιάχνει πολύ τις ουρές τους...
ασχετο! πάντως τα τρία μικρά μου, μιά χαρά τα βλέπω... σε γλυκό με αλάτι... αλλα και χωρίς, πριν μήνα και... μετά είδα ικ κλπ κλπ... τορα είμαι σχεδόν ανάλατος πιά.. τα λουλούδια μου γίναν καφέ σούπα |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω δεν εχω ιδεα...αλλα μεχει τραβηξει πολυ η ιδεα για ενα ενυδρειο με τετοια ψαρακια....και μπορει στην τελικη να ξαναρχισω να σκεφτομαι το υφαλμηρο.....
|
|||
|
|||
![]()
έχει κάποιο μαγαζί τέτοια τώρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω.....sorry
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arcadia tropical ή freshwater? | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-03-07 22:52 |
Neon Goby,τι φυλο ειναι? | Θανάσης | Reefsafe | 2 | 19-06-06 12:32 |