|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαλασες την ισορροπια γιαυτο σου βγηκε αλγη. Το φως απο μονο του (οπως και το λιπασμα απο μονο του, οπως και το διοξειδιο απο μονο του) δεν κανει τιποτα, ειναι θεμα καθαρα ισορροπιας και των τριων, γιαυτο μην ανακαλυπτουμε τον τροχο ξανα και λεμε τι ειναι το μυστικο γιατι μας διαβαζουν κι αλλοι.
Σταυρο θεραπεια δεν υπαρχει - εκτος αν βαλεις οπως ειπε ο juan μονο φυτα αργης αναπτυξης. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Τόλη μάλλον δεν με κατάλαβες άλγη δεν υπάρχει στο ενυδρείο ούτε σχεδόν για δείγμα τα τζάμια του ενυδρείου έχουν να καθαριστούν πάρα πολυ καιρο και είναι πεντακάθαρα η ερωτηση ήταν αν η γρήγορη ανάπτυξη των φυτών ωφείλεται σε κάτι απο αυτά που ανέφερα στην αρχή .
|
|
|||
|
|||
![]()
ευρίσκεσαι στο αντίθετο άκρο!
των χαρούμενων ενυδρειοκατόχων δηλαδή! |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο για τον Βαγγέλη μιλάει ο Τόλης.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν το πολύ φως και μόνο ήταν η λύση για να έχουμε καθαρά από άλγες ενυδρεία όλοι θα γεμίζαμε έξτρα λάμπες και θα καθαρίζαμε μια και καλή...αλλά δεν...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
.. φυσικά μετά παμε σε συμπληρώματα Fe, N, κλπ στοιχεία.. καλό σας βράδυ. ΥΓ αν βρώ το λινκ θα το ανεβάσω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά αν δε το παίξεις μικρός χημικός αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Είναι λίγο και ο παράγοντας τύχη καθώς επίσης και διάφορες άλλες παράμετροι οι οποίες είναι διαφορετικές από ενυδρείο σε ενυδρείο. Εγώ πάντως αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτές τις μετρήσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό σνομπάριζα. Ήξερα ότι έχω έλλειψη από νιτρικά αλλά δεν ήξερα πόσο. Σήμερα το ανακάλυψα. Θα ψάξω και τα υπόλοιπα και θα παίξω με τα λιπάσματα και τις οδηγίες στα μουκάλια. Το κατά πόσο είναι μπούρδες ή χρήσιμα όλα αυτά θα δείξει στο επόμενο τρίμηνο. Έχω βάλει σα στόχο την παρουσίαση του ενυδρείου μου μέσα στα Χριστούγεννα οπότε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως αναφέρεις σαν παράδειγμα με πολύ φως χωρίς άλγη το ενυδρείο σου, έχω αντίστοιχα παραδείγματα με ενυδρεία με λίγο μέχρι και πολύ λίγο φως, με αλλαγές κάθε 2-3 μήνες και χωρίς ίχνος άλγης.Για μένα όπως γράφτηκε και παραπάνω και είναι και μια γενική αντίληψη, το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία σε φως, Co2,λιπάσματα, φυτά και όχι ένας μόνο παράγοντας.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και μετα μπήκε στις λεπτομέρεις κλπ κλπ.. και επομένως η διαφορά μεταξύ της δικής σου γνώσης και της του φίλου μας εμπειρίας είναι η υπερβολική ανάπτυξη και κατα συνέπεια το συνεχές κλάδεμα, Κοίτα, ισοροποία μπορείς να έχεις με ποδήλατο και με 2 χλμ ανα ώρα και με μηχανή και 202 χλμ ανα ώρα.. η ταχύτητα δηλαδήη ποσότητα παραγόμενων φυτών, αλλάζει.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Ανάπτυξη φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 14-02-04 15:51 |
Πρόβλημα στην ανάπτυξη φυτού | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-06-03 15:37 |
Φύτεμα + Φως + Ανάπτυξη | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:22 |