|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά δεν σας φτάνουν οι τρύπες που έχει από πισω το ενυδρείο για να περάσουν τα λάστιχα του εξωτερικού φίλτρου?
Εκτός και αν τις κλείσαν και αυτές με τα νέα καπάκια!
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν αλλα πρωτον ειναι μικρες για να περασει σωληνας 16/22 και δευτερον που θα το βαλω το εξωτερικο ωστε να μπουν οι σωληνες εκει?στην καλυτερη περιπτωση πρεπει να εχω 1,5μετρο σωληνα στην εισαγωγη-εξαγωγη...
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι πρέπει να έχει αλάξει στην κατασκευή τελικά διότι δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, μια χαρά χωράει το φίλτρο μέσα στο έπιπλο χωρίς να φαίνεται τίποτα και....με το...μαύρο χαρτονάκι δεν φαίνονται ούτε οι σωληνώσεις !!!
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις τι πρεπει να εχει αλλαξει οι τρυπες που μιλαμε ειναι η μια τερμα στην δεξια γωνια και η αλλη τερμα αριστερα ετσι ειται στο αριστερο ντουλαπι βαλεις το φιλτρο ειται στο δεξι για να φτασει ο σωληνας στην αλλη ακρη εχει πολυ δρομο
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί κάθετα δεν πάνε ?
![]() Σε Ριο 180 έχω βάλει 2117 και οι σωληνώσεις πάνε χωρίς κανένα πρόβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
ισως να πανε αμα κοπει και παλι το καπακι οπως στην φοτο παραπανω αν δεν κανω λαθος ομως το 2217 δεν εχει και τους δυο σωληνες 16/22 οπως το 2028 μου οποτε μαλλον θα ειναι ποιο ευκολο
|
||||
|
||||
![]()
Παρεπιμπτόντως, η παραπάνω φωτό είναι από 2028.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ | petros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 20-10-15 22:40 |
ΣΥΝΘΕΣΗ EΣΩΤ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ??????? | panos kerkyra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-07 00:08 |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |
Συντηρηση φιλτρου Juwel | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-06 12:32 |
αφαιρεση εσωτερικου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-04-06 01:25 |