|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και να χει, συνεχισε να ταιζεις αμμωνια... μεχρι το τελος του μηνος και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι tropical λεγετε...
τοσο εξω πεφτουν βρε παιδια... και συνηθως κανω τις μετρησεις κανα δυο φορες για σιγουρια... ευχαριστω για το χρονο σας θα επανελθω στο τελος του μήνα λοιπον!
|
||||
|
||||
![]()
Τα τεστ αυτα δινουν μια πολυ χοντρική ιδεα του τι γινεται, και συνηθως χρησιμοποιουνται για να εχουμε μια πολυ χοντρική ιδεα του τι "παιζει".
Λιγο να αργησεις να τα συγκρινεις, λιγο το φως να ειναι διαφορετικό, μετρας οτι ναναι. (Αληθεια το ξερεις οτι μονο σε ηλιακο φως η συγκριση ειναι σωστή?) Οπως και να χει, ενα υργο τεστ αμμωνιας (που νομιζω εχεις) και ενα υγρο τεστ No3 μακροπροθεσμα ειναι οτι χρειαζεσαι μετα το στρωσιμο και αφου παιζεις με νερό βρυσης. Φυσικα καλο ειναι να χεις απο ολα... αλλα σε βαθμο χρησιμοτητας, το τεστ αμμωνιας ειναι το πρωτο, και το τεστ Νο3 για τις αλλαγες σου αφου στρωσει το ενυδρειο. Αμμωνια μαλλον μετραει με υγρο τεστ.. Δεν εχω δει ποτε τεστ αμμωνιας σε stick.. Εξαλλου το πρωτο peak το ειδαμε, σε αναμενομενο χρονο, αρα καλα παει. |
|
||||
|
||||
![]()
ε αφου μου διχνει τωρα νο2 μηδεν και πριν 3 ημερες μου εδιχνε εκτος κλιμακας σιγουρα εχουν πεσει..
τοσο εξω πεφτουν πια?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας.. Συνεχισε οπως πας.
Για να εχεις peak Νο2 σε 9 μερες.. Το peak του No3 θα ερθει περιπου 18 μερες αργοτερα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να παρεις και Νο3 εκτος κλιμακας στη συνεχεια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
ουφ!
ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και παλι!
![]() εχουν περασει οι 30 ημερες στρωσιματος και τα ΝΟ3 εδω και αρκετες ημερες εχουν κολλήσει στα 40 mg/l. τα ΝΟ2 ειναι μηδεν! τι γίνεται? μηπως τα ΝΟ3 τα καταναλωνει ενα πραγμα σαν μηκυτας που εχει φυτρωσει πανω στο ξυλο κισσου και μεγαλωνει σαν τρελο?? μηπως γιαυτο δεν κανουν peak τα ΝΟ3 μου?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν!
|
||||
|
||||
![]()
ωχ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τί βαση θα ταίζει αμμωνία όμως. Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε καθόλου την συγκεντρωση αμμωνίας στο ενυδρείο, που σημαίνει οτι μπορεί να είναι και εκτός κλιμακας, και θα πρέπει να συνεχισει να ταΐζει; Μήπως αυτ'ό καθηστερίσει τα πάντα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |
Αραιωση αντιλωριου, γινεται? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-02-06 09:58 |